fbpx
Mikroto’lqinli pechda suli yormasidan bo’tqa pishirish

Mikroto’lqinli pechda suli yormasidan bo’tqa pishirish

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Mevalar qo’shib tayyorlangan suli yormasidan bo’tqa – butun oila uchun eng foydali nonushta bo’la oladi desak adashmaymiz. Ammo ko’pincha ertalabgi nonushtani uzoq vaqt tayyorlashga vaqt topolmaymiz.

Ertalab vaqti tig’iz ayollarimiz uchun bu foydali retsept ekanligiga shubhamiz yo’q. Tayyor bo’lsangiz, unda boshladik!

Masalliqlar:

Portsiya:
100 gramm suli yormasi
200 millilitr sut
200 millilitr suv
1 dona banan
20 gramm sariyog'
ta'bga qarab tuz
ta'bga qarab shakar
Qadam 1
Tugallandi

Mikroto'lqinli pechga chidamli idish olamiz, suli yormasi, suv va sutni solamiz.

Qadam 2
Tugallandi

Ta'bga qarab tuz va shakar solamiz va aralashtiramiz.

Qadam 3
Tugallandi

Bananni aylana shaklda to'g'raymiz va ustidan solamiz.

Ustidan sariyog' bo'lagini ham solamiz.

Qadam 4
Tugallandi

Idishni qopqog'ini yopib, 5 daqiqa 600 Vt da pishirib olamiz. Pishgandan so'ng miroto'lqinli pechda 2 daqiqagacha qoldirib, so'ng olib iste'mol qilamiz. Yoqimli ishtaha!

Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.

Muallif: Sitora

  • 5 daqiqa
  • Portsiya 2
  • Oddiy

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

Portsiya:
100 gramm suli yormasi
200 millilitr sut
200 millilitr suv
1 dona banan
20 gramm sariyog'
ta'bga qarab tuz
ta'bga qarab shakar
oldingi
Stuzicco kafesidan retsept: Lazanya Bolonyeze
keyingi
Qo’ziqorinli iliq salat

3 Sharhlar Hide Comments

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.