Videoretsept: yaponcha steyk
Masalliqlar:
-
700 gramm “Kamil” mol go’shti, Rumpsteak
-
1 choy qoshiq tuz
-
0,5 choy qoshiq qora murch
-
30 millilitr zaytun yog'i
-
Qayla uchun
-
80 millilitr soya qaylasi
-
30 millilitr Vustershir qaylasi
-
50 millilitr oq vino sirkasi
-
1 osh qoshiq suyuq asal
-
1-2 dona sarimsoqpiyoz tishchasi
-
50 gramm sariyog'
Yo’nalishlar
Yaponcha steyk — mol go’shtidan steykning ajoyib tayyorlanish usuli. Steyk tovada qovuriladi, so’ngra qayla qo’shiladi va pechda pishiriladi. Natijada, steyk takrorlanmas ta’mga ega bo’ladi.
Tayyor taomning taxminiy narxi – 35 000 so’m.
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta obuna bo’ling.
Masalliqlar:
700 gramm “Kamil” mol go’shti, Rumpsteak | |
1 choy qoshiq tuz | |
0,5 choy qoshiq qora murch | |
30 millilitr zaytun yog'i | |
Qayla uchun |
|
80 millilitr soya qaylasi | |
30 millilitr Vustershir qaylasi | |
50 millilitr oq vino sirkasi | |
1 osh qoshiq suyuq asal | |
1-2 dona sarimsoqpiyoz tishchasi | |
50 gramm sariyog' |
Go’shtni yuvib quritamiz.
Gos’htni sovutgichdan bir soat oldin chiqarib qo’yishni tavsiya etamiz - steykning usti chiroyli qizarishi uchun.
Go’shtni har tomoniga tuz va nurch sepamiz.
Qayla uchun soya va vustershir souslarini, sharob sirkasi, asal va maydalangan sarimsoqpiyozni aralashtiramiz.
Zaytun yog’ida steykni 2 tomonini 3-4 daqiqa davomida qovuramiz.
Steyk ustiga qaylani quyib, ustiga sariyog’ qo’yib, 200C gacha qizdirilgan pechga 5-10 daqiqaga qo’yamiz.
Steykni 10-15 daqiqaga tindirgani qoldirib, so’ngra dasturxonga tortamiz.
Yoqimli ishtaha!
Facebook: fb.com/korzinkauz
Instagram: @korzinkauz
Telegram (rus tilida): t.me/korzinkauz
Telegram (o'zbek tilida): t.me/korzinka_uzb
Reklama huquqi asosida.
Masalliqlar:
700 gramm “Kamil” mol go’shti, Rumpsteak | |
1 choy qoshiq tuz | |
0,5 choy qoshiq qora murch | |
30 millilitr zaytun yog'i | |
Qayla uchun |
|
80 millilitr soya qaylasi | |
30 millilitr Vustershir qaylasi | |
50 millilitr oq vino sirkasi | |
1 osh qoshiq suyuq asal | |
1-2 dona sarimsoqpiyoz tishchasi | |
50 gramm sariyog' |