Videoretsept: pechda pishirilgan go’sht bilan kartoshka
Masalliqlar:
-
700 gramm "Kamil" mol go'shti, Silverside
-
800 gramm kartoshka
-
60 millilitr zaytun yoki o'simlik yog'i
-
1 osh qoshiq tuz
-
1 choy qoshiq qora murch
-
1 choy qoshiq quritilgan rozmarin
-
1 choy qoshiq oregano
-
1 choy qoshiq sarimsoqpiyoz kukuni
Yo’nalishlar
Kartoshka va xushbo’y ziravorlar bilan pechda pishirilgan mol go’shti – to’yimli va suvli taom bo’lib, uni ham har kungi tushlik uchun, ham bayramona dasturxon uchun tayyorlash mumkin.
Tayyor taomning taxminiy narxi – 70 000 so’m.
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta obuna bo’ling.
Masalliqlar:
700 gramm "Kamil" mol go'shti, Silverside | |
800 gramm kartoshka | |
60 millilitr zaytun yoki o'simlik yog'i | |
1 osh qoshiq tuz | |
1 choy qoshiq qora murch | |
1 choy qoshiq quritilgan rozmarin | |
1 choy qoshiq oregano | |
1 choy qoshiq sarimsoqpiyoz kukuni |
Kartoshkani tozalab, o’rtacha kubiklarga kesamiz.
Mol go’shtini kartoshkadan kattaroq bo’laklarga kesamiz.
Chuqur idishda kartoshka, go’sht, zaytun yog’i, tuz, murch, sarimsoqpiyoz kukuni, quritilgan rozmarin va oreganoni birlashtiramiz. Yaxshilab aralashtiramiz.
Qolipga folga solib, go’sht bilan kartoshkani solamiz, folgani berkitib 200C gacha qizdirilgan pechga 1-1,5 soatga qo’yamiz.
Tayyor bo’lishidan 15 daqiqa oldin kartoshka bilan go’sht qizarishi uchun folgani ochamiz.
Tayyor taomni ustiga xohishga ko’ra maydalangan ko’kat sepamiz.
Yoqimli ishtaha!
Facebook: fb.com/korzinkauz
Instagram: @korzinkauz
Telegram (rus tilida): t.me/korzinkauz
Telegram (o'zbek tilida): t.me/korzinka_uzb
Reklama huquqi asosida.
Masalliqlar:
700 gramm "Kamil" mol go'shti, Silverside | |
800 gramm kartoshka | |
60 millilitr zaytun yoki o'simlik yog'i | |
1 osh qoshiq tuz | |
1 choy qoshiq qora murch | |
1 choy qoshiq quritilgan rozmarin | |
1 choy qoshiq oregano | |
1 choy qoshiq sarimsoqpiyoz kukuni |