fbpx
Hyatt Regency mehmonxonasidan retsept: Qozon kabob

Hyatt Regency mehmonxonasidan retsept: Qozon kabob

Taomlari:

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Qozon kabob bu bizlarning eng sevimli, shu bilan birga juda to’yimli taomlarimizdan biridir. Uning mazali chiqishi uchun kerakli mahsulotlarni to’g’ri solish va asosiysi taomni xush kayfiyatda pishirish kifoyadir!

Bugun Hyatt Regency mehmonxonasining bosh oshpazi ana shunday mazali taom retseptini biz bilan bo’lishishga qaror qildi. Demak, boshladik!

Masalliqlar:

Portsiya:
500 gramm qo'y to'shi
500 gramm kartoshka
1 bosh piyoz
0.5 choy qoshiq zira
0.5 choy qoshiq kashnich
0,5 choy qoshiq quritilgan rayhon
ta'bga qarab tuz va murch
ta'bga qarab yanchilgan achchiq qalampir
qovurish uchun o'simlik yog'i xohishga qarab qo'y yog'idan foydalanishingiz mumkin
Qadam 1
Tugallandi

Qo'y go'shtini kerakli hajmdagi bo'laklarga bo'lasiz.

Tuzdan tashqari barcha ziravorlarni go'shtga sepamiz va 20 daqiqaga marinadlab (shunchaki chetga olib) qo'yamiz. Agarda siz uzoqroq turishini xohlasangiz, unda sovutgichga solib qo'ying.

Qadam 2
Tugallandi

Qozonda yog'ni qizdirib, go'shtni yaxshilab qizartirib olamiz.

Go'shtga tuz sepamiz va qozondan olamiz.

Qadam 3
Tugallandi

Kartoshkani avvalroq po'stini archib qo'yamiz.

Go'shtni qovurgan yog'imizda kartoshkani ham solib, qovurib olamiz.

Kartoshkani kam-kamdan solib, qizartirib qovursangiz maqsadga muvofiq bo'ladi.

Qovurish jarayonida tuz seping.

Qadam 4
Tugallandi

Kartoshkani ustidan go'shtni teramiz va 20-30 daqiqaga dimlab qo'yamiz.

Ehtiyojga qarab 50 millilitr suv solish mumkin.

Qadam 5
Tugallandi

Pishgan taomni sabzavotlar va albatta to'g'ralgan piyoz bilan birga dasturxonga torting. Yoqimli ishtaha!

Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.

Muallif: Sitora

  • Portsiya 4
  • O’rtacha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

Portsiya:
500 gramm qo'y to'shi
500 gramm kartoshka
1 bosh piyoz
0.5 choy qoshiq zira
0.5 choy qoshiq kashnich
0,5 choy qoshiq quritilgan rayhon
ta'bga qarab tuz va murch
ta'bga qarab yanchilgan achchiq qalampir
qovurish uchun o'simlik yog'i xohishga qarab qo'y yog'idan foydalanishingiz mumkin
oldingi
Tvorogli koptokchalar
keyingi
Mikroto’lqinli pechda pitsa pishirish

1 Sharhlar Hide Comments

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.