fbpx
Videoretsept: pomidor-qaymoqli qaylalik pasta

Videoretsept: pomidor-qaymoqli qaylalik pasta

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Pomidor-qaymoqli qaylalik pastaning retseptini sizga taqdim etamiz. Taom juda yorqin va hushbo’y bo’lib, biroz nordon yorqin pomidor ta’mi qaymoq bilan bosiladi. Bu oson va tez tushlik yoki kechki ovqat uchun ajoyib tanlov.

Tayyor taomning taxminiy narxi – 45 000 so’m.

*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.

Yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta obuna bo’ling.

Masalliqlar:

Portsiya:
300 gramm istalgan pasta
1 ta katta piyoz
3 dona sarimsoqpiyoz tishchasi
100 gramm tomat pastasi
50 millilitr o'simlik yog'i
200 gramm qaymoq
150 gramm motsarella pishlog'i
1 choy qoshiq tuz
0,5 choy qoshiq qora murch
0,5 choy qoshiq quritilgan rayhon
Qadam 1
Tugallandi

Pastani tuzli suvda eziltirmasdan pishiramiz.
Pasta qaynatilgan suvdan 150 ml qayla uchun olib qo’yamiz.

Qadam 2
Tugallandi

Mayda to’g’ralgan piyozni yumshatib qovuramiz.

Qadam 3
Tugallandi

Maydalangan sarimsoqpiyoz va tomat qaylasini qo’shib, aralashtirib yana 2 daqiqa davomida qovuramiz.

Qadam 4
Tugallandi

Qaymoq va ziravorlarni qo’shib, yaxshilab aralashtiramiz. Keyin pishloqni qo’shamiz.

Qadam 5
Tugallandi

Pishloq erigandan so’ng, qaynatilgan pasta, pasta suvini qo’shib aralashtiramiz.

Qadam 6
Tugallandi

Tayyor pastani issiq holatda dasturxonga tortamiz.

Yoqimli ishtaha!

  • 30 daqiqa
  • Portsiya 3
  • Oddiy

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

Portsiya:
300 gramm istalgan pasta
1 ta katta piyoz
3 dona sarimsoqpiyoz tishchasi
100 gramm tomat pastasi
50 millilitr o'simlik yog'i
200 gramm qaymoq
150 gramm motsarella pishlog'i
1 choy qoshiq tuz
0,5 choy qoshiq qora murch
0,5 choy qoshiq quritilgan rayhon
oldingi
Videoretsept: yaponcha pankeyk
keyingi
Videoretsept: sabzavotli «Pikantniy» salat

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.