fbpx
Videoretsept: go’shtli bulochkalar

Videoretsept: go’shtli bulochkalar

Masalliqlar:

  • Xamir uchun

  • Nachinka uchun

  • Ustiga surtish uchun

Yo’nalishlar

Aylanma shakldagi go’shtli nonga o’xshash bulochkalar – ham bayram dasturxoni, ham tamaddi, ham piknik uchun qulay pishiriq. 

Tayyor taomning taxminiy narxi – 50 000 so’m. 

*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.

Yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta obuna bo’ling.

Masalliqlar:

Portsiya:
Xamir uchun
150 millilitr iliq suv
250 millilitr iliq qatiq
80 millilitr o'simlik yog'i
2 ta tuxum oqi
2 choy qoshiq shakar
1 choy qoshiq tuz
10 gramm quruq xamirturush
750 gramm un
Nachinka uchun
80 millilitr o'simlik yog'i
350 gramm mol go'shtidan qiyma
2 ta piyoz
1 choy qoshiq tuz
1 choy qoshiq yanchilgan kashnich
Ustiga surtish uchun
2 ta tuxum sarig'i
30 gramm kunjut
Qadam 1
Tugallandi

Xamir tayyorlaymiz

Chuqur idishda suv, qatiq, shakar, tuz, o’simlik yog’i va tuxum oqini aralashtiramiz.

Qadam 2
Tugallandi

Elangan unga xamirturushni qo’shib aralashtiramiz.

Qadam 3
Tugallandi

Suyuq masalliqlarga unning ko’proq qismini qo’shib, aralashtiramiz. Xamirni qo’lda aralashtirgan holda, unni oz-ozdan qo’shamiz. 3 daqiqa davomida xamirni qorish kerak.

Qadam 4
Tugallandi

Xamir solingan idishni sochiq yoki plyonka bilan berkitib, iliq joyda xamir oshishi uchun 1,5 soatga qoldiramiz. Xamir 2 mart oshishi kerak.

Qadam 5
Tugallandi

Nachinka tayyorlaymiz

Piyozni mayda to’grab, qizdirilgan o’simlik yog’ida qovuramiz.

Qadam 6
Tugallandi

Tuz va ziravorlar qo’shib, 5-7 daqiqa davomida tayyor bo’lguncha qovuramiz. Sovutgani qildiramiz.

Qadam 7
Tugallandi

Bulochka yasaymiz

Oshgan xamirni 6 qismga bo’lamiz.

Qadam 8
Tugallandi

Har bir qismni ingichka qilib yoyamiz. XAmir dumaloq emas uzunchoq bo’lishi kerak. Hayolan xamirni o’rtadan bo’lib, bir tomonini 2 sm qalinlikda lentalarga kesamiz.

Qadam 9
Tugallandi

Boshqa tomoniga nachinka solib, rulet shaklida o’rab, dumaloq shaklda o’raymiz.

Qadam 10
Tugallandi

Bulochkalarni pergament qog’ozi solingan patnisga teramiz.

Qadam 11
Tugallandi

Ustiga tuxum sarig’i surtib, kunjut sepamiz.

Qadam 12
Tugallandi

200 °С gacha qizdirilgan pechga 15-20 daqiqaga, qizartirib pishguncha, qo’yamiz.

Yoqimli ishtaha!

Reklama huquqi asosida..

  • 2 soat
  • Portsiya 12
  • O’rtacha
  • 200 °С

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

Portsiya:
Xamir uchun
150 millilitr iliq suv
250 millilitr iliq qatiq
80 millilitr o'simlik yog'i
2 ta tuxum oqi
2 choy qoshiq shakar
1 choy qoshiq tuz
10 gramm quruq xamirturush
750 gramm un
Nachinka uchun
80 millilitr o'simlik yog'i
350 gramm mol go'shtidan qiyma
2 ta piyoz
1 choy qoshiq tuz
1 choy qoshiq yanchilgan kashnich
Ustiga surtish uchun
2 ta tuxum sarig'i
30 gramm kunjut
oldingi
Videoretsept: qisqichbaqa tayoqchalaridan guruch va makkajo’xorilik salat
keyingi
Videoretsept: suli yormasi (ovsyanka) va banandan pankeyklar

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.