
Kartoshka pyure va pishloqli pirog
Masalliqlar:
- 
                                              xamiri uchun
- 
                                              300 millilitr iliq suv
- 
                                              7 gramm Dr.Oetkerdan tez ta'sir etuvchi xamirturush
- 
                                              1 osh qoshiq shakar
- 
                                              1 choy qoshiq tuz
- 
                                              50 gramm eritilgan sariyog'
- 
                                              500 gramm un
- 
                                              ustiga surtish uchun tuxum sarig'i+sut
- 
                                              ustiga sepish uchun kunjut
- 
                                              nachinkasi uchun
- 
                                              400 gramm qaynatilgan kartoshka
- 
                                              150 gramm pishloq
- 
                                              ta'bga ko'ra tuz va murch
Yo’nalishlar
Oshirma xamirdan tayyorlangan kartoshka pyure va pishloqli pirog – sizning har kunlik taomnomangizni boyitishga yordam beradi. Pirog xamiri havodor va juda yumshoq.
Pirogning tayyorlanishi oson bo’lib, ammo u juda mazali bo’lib chiqadi. To’yimli nonushta uchun ajoyib variant.
Tayyor taomning taxminiy narxi – 25 000 so’m. *
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Yangidan yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta a’zo bo’ling.
Masalliqlar:
| xamiri uchun | |
| 300 millilitr iliq suv | |
| 7 gramm Dr.Oetkerdan tez ta'sir etuvchi xamirturush | |
| 1 osh qoshiq shakar | |
| 1 choy qoshiq tuz | |
| 50 gramm eritilgan sariyog' | |
| 500 gramm un | |
| ustiga surtish uchun tuxum sarig'i+sut | |
| ustiga sepish uchun kunjut | |
| nachinkasi uchun | |
| 400 gramm qaynatilgan kartoshka | |
| 150 gramm pishloq | |
| ta'bga ko'ra tuz va murch | |
So'ngra tuz, eritilgan sariyog' solib, aralashtiramiz va oz-ozdan un solib, xamir qoramiz.
Tayyor xamir ustini yopishqoq plyonka bilan o'rab, 1 soatga issiq joyga olib qo'yamiz.
Kartoshkani qaynatib, pyure holiga keltiramiz va ta'bga ko'ra tuz va murch sepamiz.
Pishloqni qirg'ichning katta tishidan o'tkazamiz.
Oshgan xamirni teng 2 ga bo'lib, yopishqoq plyonkaga o'raymiz va 10 daqiqaga issiq joyga olib qo'yamiz.
Hosil bo'lgan sharni pergament qog'ozi bilan qoplangan gaz pechi patnisiga joylashtirib yoyamiz. yopishqoq plyonka bilan yopib, 20 daqiqaga qoldiramiz.
Masalliqlar:
| xamiri uchun | |
| 300 millilitr iliq suv | |
| 7 gramm Dr.Oetkerdan tez ta'sir etuvchi xamirturush | |
| 1 osh qoshiq shakar | |
| 1 choy qoshiq tuz | |
| 50 gramm eritilgan sariyog' | |
| 500 gramm un | |
| ustiga surtish uchun tuxum sarig'i+sut | |
| ustiga sepish uchun kunjut | |
| nachinkasi uchun | |
| 400 gramm qaynatilgan kartoshka | |
| 150 gramm pishloq | |
| ta'bga ko'ra tuz va murch | |
 
       
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
     
               
              




