Videoretsept: pechenyedan tayyorlangan «Kartoshka»
Masalliqlar:
-
500 gramm qumoq pechenye (pesochniy)
-
350 gramm Maselkodan "Lakomka" quyultirilgan qaynatilgan suti
-
200 gramm Maselko "Derevenskoe" o'simlik-sariyog'li yog'i
-
2 osh qoshiq kakao kukuni
-
bezak uchun istalgan yong'oqlar
Yo’nalishlar
Pechenyedan tayyorlangan «Kartoshka»- pirojniylari pishirishni talab etmaydi. Ushbu shirinliklar juda mazali bo’lib, ham oson tayyorlanadi.
Kechki choy uchun mazali pishiriq istasangiz – bu shirinlik sizga yordamga keladi.
Tayyor taomning taxminiy narxi – 19 500 so’m. *
narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Yangidan yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta a’zo bo’ling.
Masalliqlar:
500 gramm qumoq pechenye (pesochniy) | |
350 gramm Maselkodan "Lakomka" quyultirilgan qaynatilgan suti | |
200 gramm Maselko "Derevenskoe" o'simlik-sariyog'li yog'i | |
2 osh qoshiq kakao kukuni | |
bezak uchun istalgan yong'oqlar |
Pechenyeni o'qlov yordamida maydalab ezamiz.
Yumshatilgan sariyog'ni qaynatilgan quyultrilgan sut bilan yaxshilab ko'pirtiramiz.
Kremga maydalangan pechenyeni solib, qoshiqda aralashtiramiz. Hosil bo'lgan xamir o'zini ushlashi, ozroq qo'lga yopishadigan bo'lishi kerak.
1 osh qoshiqdan sal ko'proq masa olib, pirojniylar hosil qilamiz.
Har bir pirojniylarni kakaoga burkab, yong'oiqlar bilan bezatamiz va 2 soatga muzlatgichga yuboramiz.
Yoqimli ishtaha!
Telegram kanalga a'zo bo'ling: Maselko
Reklama huquqi asosida
Masalliqlar:
500 gramm qumoq pechenye (pesochniy) | |
350 gramm Maselkodan "Lakomka" quyultirilgan qaynatilgan suti | |
200 gramm Maselko "Derevenskoe" o'simlik-sariyog'li yog'i | |
2 osh qoshiq kakao kukuni | |
bezak uchun istalgan yong'oqlar |