fbpx
Panna Kotta

Panna Kotta

Taomlari:

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Italyancha sutli desert ko’rinishi jihatidan jelega ham o’xshab ketadi. Bu shirinlikni esa har xil mevalar, karamelli va shokoladli qaylalar bilan ham iste’mol qilish mumkin.
Tayyorlanilishi oson bo’lgan bu shirinlik italyan oshxonasining eng sevimli yeguliklaridan sanaladi.

Tayyorlaniladigan shirinlikka taxminan 15 000 so’m pul sarflaniladi.*

*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.

Masalliqlar:

Adjust Servings:
250 millilitr 35 %li yog'li qaymoq
8 gramm jelatin
6 osh qoshiq shakarsiz yogurt
50 millilitr muzdek suv
150 gramm malina
0,5 osh qoshiq shakar
Qadam 1
Tugllandi

Jelatinni sovuq suvga ivitib, 20 daqiqaga qoldiramiz.

Qadam 2
Tugllandi

Qaymoqni qozonchaga solib, past olovga qo'yamiz.

Qadam 3
Tugllandi

Qaymoq ustidan shakar va ivitilgan jelatinni solamiz.

Muhim! Qaynatmaymiz, faqat qaynatish darajasiga keltiramiz. Jelatin oxirigacha erishi kerak, so'ng uni sovutamiz.

Qadam 4
Tugllandi

Sovigan aralashmaga yogurtni solamiz va venchik bilan silliq bo'lgunicha aralashtiramiz.

Qadam 5
Tugllandi

Tayyor aralashmani stakanlarga quyib chiqamiz.

5-10 daqiqaga sovutgichga qo'yamiz.

Qadam 6
Tugllandi

Desertimiz sovutgichdaligida malinali qavatini tayyorlab olamiz.

Qozonchaga malina va shakarni solamiz va aralashtiramiz.

Shakar erigandan so'ng uni gazdan olamiz va sovutamiz.

Qadam 7
Tugllandi

Desertni sovutgichdan olib, ustiga malinali aralashmani quyamiz va yana sovutgichga olib qo'yamiz. Yoqimli ishtaha!

Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.

  • Serves 8
  • Oddiy

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

Adjust Servings:
250 millilitr 35 %li yog'li qaymoq
8 gramm jelatin
6 osh qoshiq shakarsiz yogurt
50 millilitr muzdek suv
150 gramm malina
0,5 osh qoshiq shakar
oldingi
Brinza va baqlajondan tayyorlanilgan to’rtburchaklar
keyingi
Sabzavotlar bilan tovada pishirilgan guruch

Fikringiz