Pomidorli qayla
Masalliqlar:
-
2 ta pomidor
-
2-3 ta shoxcha shivit
-
2 ta tishcha sarimsoqpiyoz
-
ta'bga qarab tuz
-
ta'bga qarab achchiq qalampir
Yo’nalishlar
Bizlarda eng ko’p iste’mol qilinadigan qayla bu albatta pomidorli qayladir. Chunki biz yoqtirgan somsa-yu kaboblar bilan bunday qayla ayni muddao.
Bu qayla somsalar, bilishi va har xil shakrsiz pishiriqlar bilan sevib iste’mol qilinadi. Tayyorlash uchun esa 15 daqiqa kifoya.
Masalliqlar:
2 ta pomidor | |
2-3 ta shoxcha shivit | |
2 ta tishcha sarimsoqpiyoz | |
ta'bga qarab tuz | |
ta'bga qarab achchiq qalampir |
Pomidor, sarimsoqpiyozni blender idishiga solib maydalaymiz, silliq holatga kirishi kerak. Agar blender bo'lmasa unda qirg'ichning mayda tishchasidan o'tkazamiz. So'ng shivitni mayda to'g'rab solamiz va tuzini rostlab, xohishga qarab achchiq qalampir sepamiz. Yoqimli ishtaha!
Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.
Masalliqlar:
2 ta pomidor | |
2-3 ta shoxcha shivit | |
2 ta tishcha sarimsoqpiyoz | |
ta'bga qarab tuz | |
ta'bga qarab achchiq qalampir |
1 Sharhlar Hide Comments
Menga mutaxassiz kerak
Tel-(97) 325 48 35