fbpx
Pomidorli qayla

Pomidorli qayla

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Bizlarda eng ko’p iste’mol qilinadigan qayla bu albatta pomidorli qayladir. Chunki biz yoqtirgan somsa-yu kaboblar bilan bunday qayla ayni muddao.
Bu qayla somsalar, bilishi va har xil shakrsiz pishiriqlar bilan sevib iste’mol qilinadi. Tayyorlash uchun esa 15 daqiqa kifoya.

Masalliqlar:

2 ta pomidor
2-3 ta shoxcha shivit
2 ta tishcha sarimsoqpiyoz
ta'bga qarab tuz
ta'bga qarab achchiq qalampir
Qadam 1
Tugallandi

Pomidor, sarimsoqpiyozni blender idishiga solib maydalaymiz, silliq holatga kirishi kerak. Agar blender bo'lmasa unda qirg'ichning mayda tishchasidan o'tkazamiz. So'ng shivitni mayda to'g'rab solamiz va tuzini rostlab, xohishga qarab achchiq qalampir sepamiz. Yoqimli ishtaha!

Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.

Muallif: Sitora

  • 15 daqiqa
  • Oddiy

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

2 ta pomidor
2-3 ta shoxcha shivit
2 ta tishcha sarimsoqpiyoz
ta'bga qarab tuz
ta'bga qarab achchiq qalampir
oldingi
Batafsil fotoretsept: Tvorogli bananchalar
keyingi
Batafsil fotoretsept: Oshirma xamir tayyorlash

1 Sharhlar Hide Comments

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.