Suli yormasi va asalli pechenyelar
Masalliqlar:
-
125 gramm "Gerkules" nomli suli yormasi
-
170 gramm un
-
120 gramm shakar
-
120 gramm yumshatilgan sariyog'
-
1 ta tuxum
-
1,5 osh qoshiq asal
-
1 choy qoshiq qabartma
Yo’nalishlar
Suli yormasidan tayyorlangan pechenyelarni ko’p xarid qilamiz. Keling uni o’zimiz tayyorlab ko’rishga harakat qilib ko’ramiz. Ushbu pechenye tarkibida asal bo’lgani tufayli shirinlik muxlislarini o’ziga xos ta’mi va xushbo’yligi bilan ajablantiradi va quvontiradi.
Bundan tashqari aynan asal tufayli pishiriqlar o’z yumshoqligini ancha vaqtgacha yo’qotmaydi.
Tayyor taomning taxminiy narxi – 17 000 so’m. *
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Yangidan yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta a’zo bo’ling.
Masalliqlar:
125 gramm "Gerkules" nomli suli yormasi | |
170 gramm un | |
120 gramm shakar | |
120 gramm yumshatilgan sariyog' | |
1 ta tuxum | |
1,5 osh qoshiq asal | |
1 choy qoshiq qabartma |
Suli yormasi, shakar, un va qabartmani qo'shib, aralashtiramiz.
Quruq mahsulotlarga tuxum, asal va sariyog' qo'shib, aralashtiramiz.
Gaz pechi patnisini pergament qog'ozi bilan qoplab, xamirni 1 osh qoshiqdan, orasida 4-5 santimetr joy qoldirgan holda, solib chiqamiz.
Masalliqlar:
125 gramm "Gerkules" nomli suli yormasi | |
170 gramm un | |
120 gramm shakar | |
120 gramm yumshatilgan sariyog' | |
1 ta tuxum | |
1,5 osh qoshiq asal | |
1 choy qoshiq qabartma |
2 Sharhlar Hide Comments
Жуда осон ва мазали мухими ишончли ретсепт бунинг учун рахмат.
Sizga ham izoh uchun raxmat:)