Guakamole va shampinyondan tayyorlangan sendvichlar
Masalliqlar:
-
4 osh qoshiq guakamole qaylasi
-
250 gramm shampinyon
-
2 ta bodring
-
2-3 ta pomidor
-
1 bog' salat bargi
-
8 bo'lak toster noni
-
qovurish uchun o'simlik yog'i
Yo’nalishlar
Sendvichlarni yeyishni xush ko’rasizmi? Unda bugun sizlarga o’zgacha ta’mdagi, to’yimli bo’lgan sendvichlar tayyorlashni o’rgatmoqchimiz.
Sendvichlar juda qulay ovqat turi bo’lib, ularni nonushtada ham, yengil kechki ovqat sifatida ham iste’mol qilsa bo’ladi. Ularni oldindan tayyorlab o’zingiz bilan birga ishxonaga olib borishingiz, bolalarga maktabda yeb olishi uchun ham berib yuborishingiz ham mumkin.
Bizning bugungi sendvich uchun guakamole qaylasidan foydalanamiz, bu yerda uning to’liq retsepti bor.
Masalliqlar:
4 osh qoshiq guakamole qaylasi | |
250 gramm shampinyon | |
2 ta bodring | |
2-3 ta pomidor | |
1 bog' salat bargi | |
8 bo'lak toster noni | |
qovurish uchun o'simlik yog'i |
Shampinyonlar yupqa to'g'rab olinadi.
Tovaga yog' solib shampinyonlar tillarangga kirgunicha qovurib olinadi.
Quruq tova yoki tosterda non bo'laklari qizartirib olinadi.
Salat barglari yaxshilab yuviladi va qog'oz sochiqda quritiladi.
Pomidor v a bodringlar aylana shaklda to'g'raladi.
Non bo'laklarining teng yarmi olinadi, ustiga guakamole qaylasi suriladi va to'g'ralgan bodring bo'laklari ustidan terib chiqiladi.
Ustidan qovurilgan qo'ziqorinlar teriladi.
So'ng pomidor bo'laklari qo'yiladi va ustidan salat bargi joylashtiriladi.
Salat bargi ustidan yana guakamole qaylasi suriladi.
Sendvich usti non bo'lagi bilan yopiladi va cho'pchalar bilan mustahkamlaniladi.
Teng yarmidan yoki dioganal usulda kesiladi va dasturxonga tortiladi. Yoqimli ishtaha!
Yangidan yangi ma'lumotlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.
Masalliqlar:
4 osh qoshiq guakamole qaylasi | |
250 gramm shampinyon | |
2 ta bodring | |
2-3 ta pomidor | |
1 bog' salat bargi | |
8 bo'lak toster noni | |
qovurish uchun o'simlik yog'i |
1 Sharhlar Hide Comments
Ваш канал просто суппер продолжайте так