Suli parchasi va qahvadan tayyorlangan pechenye
Masalliqlar:
-
170 gramm un
-
85 gramm suli parchalari
-
2/3 choy qoshiq iste'mol sodasi
-
1/2 choy qoshiq tuz
-
1/2 choy qoshiq maydalangan dolchin
-
170 gramm eritilgan sariyog'
-
50 gramm qo'ng'ir rangli shakaroddiy shakardan solish ham mumkin
-
60 gramm shakar upasi
-
1 dona tuxum
-
1,5 choy qoshiq vanil shakari
-
2.5 osh qoshiq tez eriydigan qahva
Yo’nalishlar
Issiqina choy bilan qahva ta’mi ufurib turadigan mazali pechenyelardan iste’mol qilib, o’zingizni siylang. Bunday shirinlikdan so’ng esa yaxshi kayfiyatga ega bo’lishingiz kafolatlanadi!
Tayyorlaniladigan taomga taxminan 15 000 so’m sarf qilinadi.*
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Masalliqlar:
170 gramm un | |
85 gramm suli parchalari | |
2/3 choy qoshiq iste'mol sodasi | |
1/2 choy qoshiq tuz | |
1/2 choy qoshiq maydalangan dolchin | |
170 gramm eritilgan sariyog' | |
50 gramm qo'ng'ir rangli shakar | |
60 gramm shakar upasi | |
1 dona tuxum | |
1,5 choy qoshiq vanil shakari | |
2.5 osh qoshiq tez eriydigan qahva |
Tog'orachaga un, suli parchasi, tuz, iste'mol sodasi va dolchinni solib, aralashtirib olamiz.
Alohida idishga eritilgan sariyog', shakar upasi, shakar va vanil shakarini solamiz. Mikser yordamida ko'pirtirib olamiz.
Shakarli aralashmaga tuxumni solamiz va quyi tezlikda aralashtirib olamiz.
Tez eriydigan qahvani solamiz va yana bir marotaba aralashtirib olamiz.
Unli va shakarni aralashmalarni birlashtiramiz.
Pechni 180 C darajaga qizdiramiz va patnisga pergament qog'oz to'shaymiz.
Xamirdan aylana shakllar yasab, orasida yetarli ochiq joy qoldirib, patnisga terib chiqamiz. Pishish jarayonida pechenyelar ikki barobarga kattalashadi.
Pechenyelarning kattaligiga qarab, 10-20 daqiqa davomida pishirib olamiz.
Yoqimli ishtaha!
Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.
Masalliqlar:
170 gramm un | |
85 gramm suli parchalari | |
2/3 choy qoshiq iste'mol sodasi | |
1/2 choy qoshiq tuz | |
1/2 choy qoshiq maydalangan dolchin | |
170 gramm eritilgan sariyog' | |
50 gramm qo'ng'ir rangli shakar | |
60 gramm shakar upasi | |
1 dona tuxum | |
1,5 choy qoshiq vanil shakari | |
2.5 osh qoshiq tez eriydigan qahva |