Videoretsept: pishloqli gazakbop maffinlar
Masalliqlar:
-
1 dona tuxum
-
100 gramm qirg'ichdan chiqarilgan qattiq pishloq
-
100 gramm tvorog
-
100 gramm sariyog'
-
140 gramm un
-
1 choy qoshiq qabartma
-
bir chimdim tuz
-
70 gramm zaytun mevasi
-
ta'bga qarab oregano
Yo’nalishlar
Pishloqli pishiriqlarni sevib iste’mol qiluvchilar bizlarni yaxshi tushunishadi.
Tez tayyorlanilishi mayli, ta’mini aytmaysizmi juda ham mazali!
Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 22 000 so’m sarf qilinadi.*
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Masalliqlar:
1 dona tuxum | |
100 gramm qirg'ichdan chiqarilgan qattiq pishloq | |
100 gramm tvorog | |
100 gramm sariyog' | |
140 gramm un | |
1 choy qoshiq qabartma | |
bir chimdim tuz | |
70 gramm zaytun mevasi | |
ta'bga qarab oregano |
Tuxumni tuz bilan ko'pirtirib olamiz. Xona haroratida yumshagan sariyog' va tvorogni solib, yana ko'pirtiramiz.
Qirg'ichning mayda tishchasidan chiqarib olamiz.
Un bilan qabartmani elab ustidan solamiz va aralashtiramiz. Quyuq xamir hosil bo'ladi.
Parrak qilib to'g'ralgan zaytun mevalari va oreganoni solamiz, aralashtiramiz.
Maffinlarga mo'ljallangan qolipchalarga xamirdan solamiz, ustini tekislab olamiz.
180 C darajada qizdirilgan gaz pechida 25-30 daqiqa davomida pishirib olamiz.
Yoqimli ishtaha!
Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.
Masalliqlar:
1 dona tuxum | |
100 gramm qirg'ichdan chiqarilgan qattiq pishloq | |
100 gramm tvorog | |
100 gramm sariyog' | |
140 gramm un | |
1 choy qoshiq qabartma | |
bir chimdim tuz | |
70 gramm zaytun mevasi | |
ta'bga qarab oregano |