Cho’zma lag’mon
Masalliqlar:
-
Xamiriga:
-
1 kilo un
-
350 mi iliq suv
-
30 gramm tuz
-
1 dona tuxum
-
Qaylasiga:
-
1,5 kilo mol go'shti
-
4 ta piyoz
-
100 millilitr soya qaylasi
-
2 tadan 3 xil rangli bulg'or qalampirlari
-
1 dona Daykon turpi
-
4 ta pomidor
-
10 ta sarimsoqpiyoz tishchasi
-
3 ta shoxcha selderey
-
300 gramm o'simlik yog'i
-
300 gramm pomidor pastasi
-
ta'bga qarab maydalangan zanjabil
-
ta'bga qarab badyan
-
ta'bga qarab tuz va murch
-
Bezatish uchun:
-
5 ta pomidor cherry
-
6 ta bedana tuxumi
Yo’nalishlar
Bugun sizlarga cho’zma lag’monni to’g’ri tayyorlashni o’rgatamiz va shu bilan birga ko’rsatib boramiz.
Lag’min xamirini cho’zish ko’pchilik o’ylaganidek mushkul ish emas.
Masalliqlar:
Xamiriga: |
|
1 kilo un | |
350 mi iliq suv | |
30 gramm tuz | |
1 dona tuxum | |
Qaylasiga: |
|
1,5 kilo mol go'shti | |
4 ta piyoz | |
100 millilitr soya qaylasi | |
2 tadan 3 xil rangli bulg'or qalampirlari | |
1 dona Daykon turpi | |
4 ta pomidor | |
10 ta sarimsoqpiyoz tishchasi | |
3 ta shoxcha selderey | |
300 gramm o'simlik yog'i | |
300 gramm pomidor pastasi | |
ta'bga qarab maydalangan zanjabil | |
ta'bga qarab badyan | |
ta'bga qarab tuz va murch | |
Bezatish uchun: |
|
5 ta pomidor cherry | |
6 ta bedana tuxumi |
Qadam 1
Tugallandi
Qadam 2
Tugallandi
Qadam 3
Tugallandi
Qadam 4
Tugallandi
Qadam 6
Tugallandi
Qadam 7
Tugallandi
Qozonga yog'ni solib, qizdiramiz va go'shtni solib, 20 daqiqa dimlab pishiramiz.
Qadam 9
Tugallandi
Masalliqlar:
Xamiriga: |
|
1 kilo un | |
350 mi iliq suv | |
30 gramm tuz | |
1 dona tuxum | |
Qaylasiga: |
|
1,5 kilo mol go'shti | |
4 ta piyoz | |
100 millilitr soya qaylasi | |
2 tadan 3 xil rangli bulg'or qalampirlari | |
1 dona Daykon turpi | |
4 ta pomidor | |
10 ta sarimsoqpiyoz tishchasi | |
3 ta shoxcha selderey | |
300 gramm o'simlik yog'i | |
300 gramm pomidor pastasi | |
ta'bga qarab maydalangan zanjabil | |
ta'bga qarab badyan | |
ta'bga qarab tuz va murch | |
Bezatish uchun: |
|
5 ta pomidor cherry | |
6 ta bedana tuxumi |