Quymoqli tort
Masalliqlar:
-
25 dona quymoq
-
500 gramm smetana
-
400 garmm qaymoqli suzma
-
50 gramm shakar upasi
-
100 gramm gilosdan tayyorlanilgan pyure
Yo’nalishlar
Har bir uy bekasi mazali taomlar pishirib, yaqinlarini xursand qilgisi kelishi tabiiy. Ammo buning uchun har doim yangicha g’oyalar topish oson emas.
Shu sabab ham Zira sizlarga ko’maklashadi. Quymoqlardan tayyorlaniladigan tort siz uchun yangicha taom bo’lsa ajab emas. Quymoqlarni qanday pishirishni, siz bu yerda ko’rishingiz mumkin.
Tayyorlaniladigan taomga taxminan 22 000 so’m sarflaniladi.*
*mahsulot narxi uni chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Masalliqlar:
25 dona quymoq | |
500 gramm smetana | |
400 garmm qaymoqli suzma | |
50 gramm shakar upasi | |
100 gramm gilosdan tayyorlanilgan pyure |
Quymoqlarni xuddi yuqoridagidek yoki boshqa usulda pishirib olamiz.
Smetana va shakar uppasini ko'pirtirib olamiz.
Suzmani solib, bir necha soniya ko'pirtiramiz.
Gilosni danagidan ajratib, o'zini blenderda maydalaymiz.
G'alvirga solib, sharbatini siqib tashlaymiz.
Kremning 1/3 qismini olib, gilosli pyure bilan aralashtiramiz.
Quymoalarni bitta-bitta likopchaga solib, avval 3 qavatiga oq kremdan, so'ng gilosli krem, keyin yana 3 qavatiga oq kremdan surtib chiqamiz. Shu holatda kremlasrni surtib chiqamiz.
Eng oxirgi ustiga oq kremdan surtasmiz va ustini xohishga qarab bezatamiz. Yoqimli ishtaha!
Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning o'zbek tilidagi telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.
Masalliqlar:
25 dona quymoq | |
500 gramm smetana | |
400 garmm qaymoqli suzma | |
50 gramm shakar upasi | |
100 gramm gilosdan tayyorlanilgan pyure |