fbpx
Pechda pishirilgan makkajo’xori

Pechda pishirilgan makkajo’xori

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Nihoyatda mayin va xushbo’y isli makkajo’xorilarni uy sharoitida ham bemalol tayyorlash mumkin. Buning uchun xom makkajo’xori va ozroq sariyog’ bo’lsa bas!

Makkajo’xorilarni tayyorlashning eng oddiy va keng tarqalgan usuli – ularni qaynatib pishirish o’lib, ammo bizlar bugun sizlarga makkajo’xorilarni pechda pishirib ko’rishni tavsiya qilamiz.

Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 6 000 so’m pul sarflanadi.*

*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qilinadi.

Masalliqlar:

4 dona xom makkajo'xori
100 gramm sariyog'
ta'bga qarab ziravorlar
ta'bga qarab tuz va murch
Qadam 1
Tugllandi

Makkajo'xoriga tuz va murch sepamiz. Xohishga qarab yana boshqa ziravorlardan ham sepish mumkin.

Qadam 2
Tugllandi

Sariyog'ni bo'laklarga bo'lamiz va har bir makkajo'xoriga teng taqsimlaab, alohida-alohida folga qog'oziga o'rab chiqamiz.

Qadam 3
Tugllandi

180 C darajada qizigan pechga qo'yib, 50-60 daqiqa davomida pishirib olamiz.

Yoqimli ishtaha!

Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.

  • O’rtacha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

4 dona xom makkajo'xori
100 gramm sariyog'
ta'bga qarab ziravorlar
ta'bga qarab tuz va murch
oldingi
Videoretsept: Sabzavotlar bilan choʻpchalarda pishirilgan tovuq
keyingi
Tovuq go’shti solib tayyorlangan pirojkalar

Fikringiz