fbpx
Tovuq va qovoqchali ruletchalar

Tovuq va qovoqchali ruletchalar

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Mana bunday ruletchalar juda sersuv bo’lib pishadi va dasturxoningizga ham o’z ko’rinishi bilan fayz bag’ishlaydi.

Unga qo’shilgan ko’katlar va sarimsoq piyoz esa ularga takrorlanmas ta’m bag’ishlashda ko’maklashishadi.

Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 17 000 so’m pul sarflaniladi.*

*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.

Masalliqlar:

2 ta qovoqcha
250 gramm tovuq filesi
2 ta sarimsoqpiyoz tishchasi
50 gramm pishloq
yarim bog' yashil rayhon yaproqchalari
ta'bga qarab tuz va murch
30 gramm pomidor pastasi
surtish uchun zaytun moyi
Qadam 1
Tugallandi

Qovoqchalarni upqa parrak qilib to'g'raymiz. Zaytun yog'idan surtib, tuz va murch sepamiz.

Qadam 2
Tugallandi

Qovoqchalarni 180 C darajada qiziagan pechga qo'yib, 5-7 daqiqa davomida pishirib olamiz.

Qadam 3
Tugallandi

Tovuq go'shtini ham yupqa kesib chiqamiz va ozroq oshxona bolg'achasi bilan "uramiz". So'ng, tuz, murch va maydalangan sarimsoqni solib, aralashtiramiz. 10-15 daqiqaga marinadlab qo'yamiz.

Qadam 4
Tugallandi

So'ng esa pishgan qovoqchalar ustidan tovuq go'shtini qo'yib, pishloq va rayhonni sepamiz.

Qadam 5
Tugallandi

Ustidan pomidor pastasini taqsimlab chiqamiz.

Qadam 6
Tugallandi

Ularni ruletsimon shaklda o'rab chiqib, shpajkalarga terib chiqamiz. Va yana 25 daqiqa davomida pishirib olamiz.

Yoqimli ishtaha!

Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.

Muallif: Sitora

  • O’rtacha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

2 ta qovoqcha
250 gramm tovuq filesi
2 ta sarimsoqpiyoz tishchasi
50 gramm pishloq
yarim bog' yashil rayhon yaproqchalari
ta'bga qarab tuz va murch
30 gramm pomidor pastasi
surtish uchun zaytun moyi
oldingi
Tovuq go’shti va pomidorli pesto qaylasidan tayyorlangan spagetti
keyingi
Qaynatib pishirilgan krem(zavarnoy)

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.