fbpx
Tovuq jigaridan tayyorlangan iliq salat

Tovuq jigaridan tayyorlangan iliq salat

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Ortiqcha vazndan saqlanishga harakat qiluvchi insonlarga mana bunday salat tushlik yoki kechki ovqat o’rnini bemalol egallaydi. Juda tez va oson tayyorlaniladi.

Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 16 000 so’m sarf qilinadi.

*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.

Yangidan yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta a’zo bo’ling.

Masalliqlar:

200 gramm tozalangan tozalangan qovoq urug'i
100 gramm pomidor cherry
1 bog' rukkola
1 osh qoshiq limon sharbati
1 osh qoshiq zaytun moyi
1 osh qoshiq balzamli krem yoki sirka
10 gramm tozalangan qovoq urug'i
qovurish uchun o'simlik yog'i
Qadam 1
Tugallandi

Tovuq jigarlarini yaxshilab tozalab olamiz va yuvib tashlaymiz.

Qadam 2
Tugallandi

Tovaga bir-ikki tomchi o'simlik yog'i solib, jigarlarni qovuramiz. O'rtacha olovda taxminan 5-7 daqiqa dimlab pishiramiz. Tayyor bo'lishiga 1-2 daqiqa qolganda tuz sepamiz.

Muhim! Jigar yaxshi pishsin deb uzoq vaqt pishirish mumkin emas, aks holda suvi bug'lanib, quruq bo'lib qoladi.

Qadam 3
Tugallandi

Likopchaga rukkola, pishirilgan jigar va ikkiga bo'lingan pomidorlarni navbati bilan chiroyli qilib terib chiqamiz.

Qadam 4
Tugallandi

Piyolachaga limon sharbati, balzamli sirka va zaytun yog'ini solib aralashtiramiz.

Qadam 5
Tugallandi

Aralashmamizni quyib, qovoq urug'ini salat ustidan sepib chiqamiz.

Yoqimli ishtaha!

Muallif: Sitora

  • O’rtacha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

200 gramm tozalangan tozalangan qovoq urug'i
100 gramm pomidor cherry
1 bog' rukkola
1 osh qoshiq limon sharbati
1 osh qoshiq zaytun moyi
1 osh qoshiq balzamli krem yoki sirka
10 gramm tozalangan qovoq urug'i
qovurish uchun o'simlik yog'i
oldingi
Videoretsept: italyancha krostata va tuzli tovuq
keyingi
Smetannik

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.