Shampinyonli parhezbop salat
Masalliqlar:
-
150 gramm shampinyon
-
2 ta tuxum
-
50 gramm yog'sizroq pishloq
-
1 ta qizil sabzi
-
50 gramm 10-15 % li smetana
-
1 dona sarimsoqpiyoz tishchasi
-
ta'bga qarab tuz
-
ta'bga qarab qora murch
-
bir nechta shoxcha shivit
Yo’nalishlar
Mana bunday salat parhezbopligiga qaramay, juda to’yimli bo’lib, bemalol tushlik yoki kechki ovqat o’rnini bosa oladi.
Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 12 000 so’m sarf qilinadi.
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi
Yangidan yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta a’zo bo’ling.
Masalliqlar:
150 gramm shampinyon | |
2 ta tuxum | |
50 gramm yog'sizroq pishloq | |
1 ta qizil sabzi | |
50 gramm 10-15 % li smetana | |
1 dona sarimsoqpiyoz tishchasi | |
ta'bga qarab tuz | |
ta'bga qarab qora murch | |
bir nechta shoxcha shivit |
Qo'ziqorinni to'g'rab olamiz, so'ng quruq tovada qovurib olamiz. Suvi oxirigacha bug'lanib ketgunichga dimlab pishiramiz. Tuxumlarni qaynatib olamiz.
Pishloq va qizil sabzini qirg'ichning kichkina tishchasidan chiqarib olamiz. Tuxum va shivitni mayda to'g'rab olamiz. Sarimsoqpiyozni ezib maydalab olamiz.
Masalliqlar:
150 gramm shampinyon | |
2 ta tuxum | |
50 gramm yog'sizroq pishloq | |
1 ta qizil sabzi | |
50 gramm 10-15 % li smetana | |
1 dona sarimsoqpiyoz tishchasi | |
ta'bga qarab tuz | |
ta'bga qarab qora murch | |
bir nechta shoxcha shivit |