fbpx
Sersuv go’shtli nachinkaga ega chebureklar

Sersuv go’shtli nachinkaga ega chebureklar

Masalliqlar:

  • xamiri uchun

  • nachinkasi uchun

Yo’nalishlar

Chebureklar… Ular haqida nima deyish mumkin? Faqatgina tayyorlab, ta’tib ko’rish kerak holos! Ushbu retsept bo’yicha tayyorlangan chebureklar – sersuv, mazali, yumshoq va qarsildoq bo’lib pishadi.

Bu juda mazali! Bunday taomni dam olish kunlarida tayyorlab, oila a’zolaringizni xursand qilsangiz bo’ladi.

Tayyor taomning taxminiy narxi – 50 000 so’m. *

*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Yangidan yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta a’zo bo’ling.

Masalliqlar:

Portsiya:
xamiri uchun
800 gramm un
200 millilitr suv
200 millilitr sut
1 ta tuxum
2 choy qoshiq tuz
bir chimdim shakar
qovurish uchun o'simlik yog'i
nachinkasi uchun
500 gramm mol go'shtidan qiyma
1 ta pomidor
bir nechta kashnich shoxchalari
ta'bga ko'ra tuz
Qadam 1
Tugallandi

Nachinka tayyorlaymiz:

Pomidorlarni to'rtburchak shaklida tog'raymiz, ko'katni mayda qilib to'g'raymiz.

Qadam 2
Tugallandi

Qiymaga pomidor, ko'kat va tuz solib, aralashtiramiz.

Qadam 3
Tugallandi

Xamir tayyorlaymiz;

Illiq suvga sut, shakar va tuz solamiz. Aralashtiramiz.

Qadam 4
Tugallandi

Un ustida chuqurcha hosil qilib, sutli massani quyib, tuxum solamiz va xamir qoramiz. Xamirni yopishqoq plyonkaga o'rab, 20 daqiqaga chetga olib qo'yamiz.

Qadam 5
Tugallandi

Xamirni 30-35 gramm keladigan bo'laklarga bo'lamiz va 0,3-0,4 sm qalinlikdagi dumaloq shaklida yoyamiz.

Qadam 6
Tugallandi

Dumaloqning yarimiga nachinka solib, ustini ikkinchi yarimi bilan yopamiz. Chetlarini mahkamlab, ortiqchasini naqshli pichoq yordamida kesib tashlaymiz.

Qadam 7
Tugallandi

Tagi chuqur idishda yog'ni qizdirib, chebureklarni o'rtachadan balandroq olovda qizargunicha qovurib olamiz.

Maslahat: chebureklar qovurilayotganida yog'da suzib yurishi, tova tagida turmasligi zarur.

Qadam 8
Tugallandi

Tayyor chebureklarni qog'oz salfetkalarga, ortiqcha yog'i ketishi uchun qo'yamiz.

Yoqimli ishtaha!

  • 1 soat 20 daqiqa
  • Portsiya 12
  • O’rtacha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

Portsiya:
xamiri uchun
800 gramm un
200 millilitr suv
200 millilitr sut
1 ta tuxum
2 choy qoshiq tuz
bir chimdim shakar
qovurish uchun o'simlik yog'i
nachinkasi uchun
500 gramm mol go'shtidan qiyma
1 ta pomidor
bir nechta kashnich shoxchalari
ta'bga ko'ra tuz
oldingi
Makkajo’xoriga ega sabzavotli salat
keyingi
Tez tayyor bo’ladigan qo’ziqorinli pirojkalar

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.