fbpx
Qovurilgan gulkaram

Qovurilgan gulkaram

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Mana bunday oddiy, ammo juda mazali taom retseptini anchadan beri kutyapsiz. Shunday ekan bugun gulkaramni mazali qilib qovurish haqida bilib olasiz.

Gulkaram juda foydali mahsulot ekanligi sabab ham undan har kuni tayyorlab, yaqinlarimizni siylashimiz mumkin.

Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 9 000 so’m sarf qilinadi.*

*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.

Masalliqlar:

1 bog' gulkaram
3 ta tuxum
100 gramm un
ta'bga qarab tuz
qovurish uchun o'simlik yog'i
birga tortish uchun xohlagan ko'katlar
Qadam 1
Tugllandi

Gulkaramni bo'laklarga bo'lamiz va yuvib olamiz.

Qadam 2
Tugllandi

So'ng tuzli suvga solib, 5-7 daqiqa davomida qaynatib pishiramiz. Suvini to'kib tashlaymiz.

Qadam 3
Tugllandi

Tuxumlarni chaqib bitta idishga solamiz, tuz sepib, aralashtiramiz. So'ng unni solib, silliq holatga kirgunicha yaxshilab aralashtirib olamiz.

Qadam 4
Tugllandi

Qozon yoki tovaga yog' quyib qizdiramiz. Gulkaramlarni aralashmaga botirib, qovurib olamiz. Pishgandan so'ng esa qog'oz sochiq ustidan terib chiqamiz.

Xohishga qarab to'g'ralgan ko'katlar va sarimsoq piyoz sepib, dasturxonga tortamiz.

Yoqimli ishtaha!

Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.

  • O’rtacha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

1 bog' gulkaram
3 ta tuxum
100 gramm un
ta'bga qarab tuz
qovurish uchun o'simlik yog'i
birga tortish uchun xohlagan ko'katlar
oldingi
Muzqaymoq krem bilan bezatilgan biskvitli tort
keyingi
Videoretsept: quyultirilgan sutli tart

Fikringiz