Qatlama xamirdan tayyorlangan pishloq qalamchalari
Masalliqlar:
-
250 gramm tayyor qatlama xamir
-
50 gramm pishloq
-
0.5 bog' shivit
-
0.5 bog' petrushka
Yo’nalishlar
Sevimli serialingizni ko’rish paytida nimalardandir iste’mol qilgingiz keladimi? Pop-korn va chipslarning o’rniga mana bunday pishloqli qalamchalardan tayyorlab ko’ring.
Oldindan ogohlantirib qo’yamiz, ular dasturxondan qanday tugab qolganini sezmay ham qolasiz.
Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 11 000 so’m sarf qilinadi.*
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Masalliqlar:
250 gramm tayyor qatlama xamir | |
50 gramm pishloq | |
0.5 bog' shivit | |
0.5 bog' petrushka |
Pechni 210 C darajaga qizdirib olamiz.
Xamirni xona haroratida yumshatib olamiz.
Xamirdan 2 sm qalinlikdagi uzunchoq lentalar kesib chiqamiz.
So'ng ularni pergament qog'oz to'shalgan patnisga terib chiqamiz.
Pishloqni qirg'ichning katta tishchasidan chiqarib olamiz. Ko'katlarni esa qattiq poyachasini kesib tashlab, o'zini mayda to'g'rab olamiz.
Xamir ustidan pishloq va ko'katlarni sepib, 15 daqiqa davomida pishirib olamiz.
Yoqimli ishtaha!
Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.
Masalliqlar:
250 gramm tayyor qatlama xamir | |
50 gramm pishloq | |
0.5 bog' shivit | |
0.5 bog' petrushka |