Pishloq va kolbasali grenkalar
Masalliqlar:
-
1 ta baget noni
-
60 gramm pishloq
-
100 gramm kolbasa
-
4 ta tuxum
-
250 millilitr sut
-
20 gramm yumshatilgan sariyog'
-
qovurish uchun o'simlik yog'i
Yo’nalishlar
Sizga oddiy va mazali nonushta retseptini taqdim qilmoqchimiz. Buning uchun barchaga tanish bo’lgan grenkalarning ichiga pishloq va kolbasa qo’yishingizni maslahat beramiz.
Siz bunday grenkalarni bemalol erta tongdan nonushta uchun tayyorlashingiz mumkin, chunki ularni tayyorlash ko’p vaqt talab qilmaydi.
Tayyor taomning taxminiy narxi – 20 000 so’m. *
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Yangidan yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta a’zo bo’ling.
Masalliqlar:
1 ta baget noni | |
60 gramm pishloq | |
100 gramm kolbasa | |
4 ta tuxum | |
250 millilitr sut | |
20 gramm yumshatilgan sariyog' | |
qovurish uchun o'simlik yog'i |
Baget nonini 5 santimetr qalinlikda kesamiz. Bo'laklarni o'rtasidan oxirigacha kesmasdan, "kitob " shakliga keltiramiz.
Non bo'laklarini sariyog' bilan yog'lab, ichiga yupqa qilib kesilgan pishloq va kolbasani qo'yamiz.
Tuxum, sut va tuzni chuqur idishda yaxshilab aralashtiramiz. Grenkalarimkizni ushbu suyuq massaga tahminan 2-3 daqiqaga bo'ktirib qo'yamiz. Non o'ziga suyuqlikni shimdirib olishi uchun, grenkalarni o'girib turamiz.
Tovaga o'simlik yog'ini quyib, baland olovda qizdiramiz va grenkalarimizni ikki taraflama qizargunicha qovurib olamiz. So'ngra olovni pasaytirib, tova qopqog'ini yopib, grenkalarning ichi pishib, pishloq erigunicha tahminan 3 daqiqa qovuramiz. Grenkalarni issiqligida dasturxonga torting.
Yoqimli ishtaha!
Masalliqlar:
1 ta baget noni | |
60 gramm pishloq | |
100 gramm kolbasa | |
4 ta tuxum | |
250 millilitr sut | |
20 gramm yumshatilgan sariyog' | |
qovurish uchun o'simlik yog'i |