Pesto qaylasi qo’shib tayyorlangan go’shtli salat
Masalliqlar:
-
300 gramm bodring
-
200 gramm pomidor
-
250 gramm mol go'shti
-
2 bog' salat bargi
-
0.5 ta qizil piyoz
-
100 gramm yashil rangli zaytun mevasi
-
6-7 dona bedana tuxumi
-
150 gramm pesto qaylasi
Yo’nalishlar
Pomidor va bodring solib tayyorlaniladigan har qanday hech qachon me’daga tegmaydi. Аgar unga mazali pesto qaylasini solsak, uning yanada mazaliroq chiqishini ta’minlaydi.
Pesto qaylasini esa mana bu retsept asosida tayyorlab olamiz.
Tayyorlaniladigan ichimlikka taxminan 35 000 so’m pul sarflaniladi.*
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Masalliqlar:
300 gramm bodring | |
200 gramm pomidor | |
250 gramm mol go'shti | |
2 bog' salat bargi | |
0.5 ta qizil piyoz | |
100 gramm yashil rangli zaytun mevasi | |
6-7 dona bedana tuxumi | |
150 gramm pesto qaylasi |
250 gramm go'shtni bir soat davomida oldindan qaynatib olamiz. Bedana tuxumlarini ham xuddi shunday oldindan 8-10 daqiqa davomida qaynatib olamiz.
Pesto qaylasdini tayyorlab olamiz.
Go'sht, pomidor va bodringni somoncha shaklda to'g'rab tog'orachaga solamiz. Piyozni ham yupqa to'g'rab, sovuq suvda chayib olamiz va idishga solamiz. Zaytun mevalarini ikkiga bo'lib solamiz.
Salat bargini yuvib, qo'lda maydalab olamiz va masalliqlar ustidan solamiz.
Salatni pesto qaylasi bilan aralashtirib, likopchaga solamiz va ustidan ikkiga bo'lingan tuxumlarni terib bezatamiz.
Yoqimli ishtaha!
Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.
Masalliqlar:
300 gramm bodring | |
200 gramm pomidor | |
250 gramm mol go'shti | |
2 bog' salat bargi | |
0.5 ta qizil piyoz | |
100 gramm yashil rangli zaytun mevasi | |
6-7 dona bedana tuxumi | |
150 gramm pesto qaylasi |