Parhezbop «Olivye» salati
Masalliqlar:
-
200 gramm tovuq filesi
-
1 dona kartoshka
-
1 dona qizil sabzi
-
1 dona bodring
-
1 dona marinadlangan bodring
-
60 gramm yumshoq tvorog
-
10 gramm xantal
-
10 gramm limon sharbati
-
3 ta tuxum
Yo’nalishlar
Mana bunday usulda tayyorlangan «Olivye» salatini xohlaganingizcha yeyishingiz mumkin. Chunki u oddiy «Olivye» ga nisbatan ancha parhezbop hisoblanadi.
Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 15 000 so’m sarf qilinadi.
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Yangidan yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta a’zo bo’ling.
Masalliqlar:
200 gramm tovuq filesi | |
1 dona kartoshka | |
1 dona qizil sabzi | |
1 dona bodring | |
1 dona marinadlangan bodring | |
60 gramm yumshoq tvorog | |
10 gramm xantal | |
10 gramm limon sharbati | |
3 ta tuxum |
Tovuq filesi, tuxum, sabzi va kartoshkani qaynatib olamiz. 2 ta tuxumning sarig'ini chetga olib qo'yamiz, u aralashmasiga sal keyinroq kerak bo'ladi.
Barcha masalliqlarni to'rtburchak shaklda to'g'rab olamiz.
Aralashmasi uchun alohida idishga tvorog, tuxum sarig'i, limon sharbati va xantalnisolamiz. Yaxshilab aralashtirib olamiz.
Masalliqlar:
200 gramm tovuq filesi | |
1 dona kartoshka | |
1 dona qizil sabzi | |
1 dona bodring | |
1 dona marinadlangan bodring | |
60 gramm yumshoq tvorog | |
10 gramm xantal | |
10 gramm limon sharbati | |
3 ta tuxum |