Parhezbop «Olivye» salati
Masalliqlar:
-
100 gramm qaynatilgan tovuq go'shti
-
100 gramm qaynatilgan kartoshka
-
100 gramm qaynatilgan sabzi
-
3 dona qaynatilgan tuxum
-
1 dona bodring
-
3 osh qoshiq konservalangan yashil no'xot
-
ta'bga qarab shivit yoki petrushka
-
ta'bga qarab tuz va murch
-
3 osh qoshiq 15-20 % li smetana
Yo’nalishlar
«Olivye» salatini sevib iste’mol qilasiz, ammo semirib ketmaslik uchun o’zingizni tiyasizmi? Bizlar bugun qomatingizga zarar yetkazmaydigan salatning bir turini sizlarga taqdim etamiz.
Bunday salatdan voz kechish kerak emas! Faqatgina ozroq o’zgartirish kiritishning o’zi kifoya.
Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 20 000 so’m sarf qilinadi.*
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Masalliqlar:
100 gramm qaynatilgan tovuq go'shti | |
100 gramm qaynatilgan kartoshka | |
100 gramm qaynatilgan sabzi | |
3 dona qaynatilgan tuxum | |
1 dona bodring | |
3 osh qoshiq konservalangan yashil no'xot | |
ta'bga qarab shivit yoki petrushka | |
ta'bga qarab tuz va murch | |
3 osh qoshiq 15-20 % li smetana |
Tovuq go'shtini tuzli suvda qaynatib olamiz, ichiga lavr yaprog'i va qora murch donachalaridan solamiz.
Pishgandan so'ng sovutib, to'rtburchak shaklda to'g'raymiz.
Kartoshka va sabzini ham qaynatib, ularni ham xuddi shunday shaklda to'g'raymiz.
Qaynatilgan tuxumni esa oqini sarig'idan ajratamiz. Bitta tuxum sarig'ini olib qo'yamiz, qolganlarini esa to'rtburchak shaklda to'g'raymiz.
Bodringni ham xuddi shinday shaklda to'g'raymiz.
Sematanaga bitta tuxum sarig'ini sanchiqada maydalab solamiz, tuz va murch sepib aralashtiramiz.
Salatni qavat-qavat qilib likopchaga teramiz. Ustidan yashil no'xatni solamiz. Smetanani esa salat bilan birga alohida idishchaga solib dasturxonga tortamiz. Yoqimli ishtaha!
Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.
Masalliqlar:
100 gramm qaynatilgan tovuq go'shti | |
100 gramm qaynatilgan kartoshka | |
100 gramm qaynatilgan sabzi | |
3 dona qaynatilgan tuxum | |
1 dona bodring | |
3 osh qoshiq konservalangan yashil no'xot | |
ta'bga qarab shivit yoki petrushka | |
ta'bga qarab tuz va murch | |
3 osh qoshiq 15-20 % li smetana |