Olmaga ega tvorogli pirog
Masalliqlar:
-
xamiri uchun
-
400 gramm tvorog
-
2 ta tuxum sarig'i
-
20 gramm shakar
-
0,5 choy qoshiq vanil shakari
-
100 gramm un
-
nachinkasi uchun
-
300-350 gramm olma
-
0,5 choy qoshiq maydalangan dolchin
-
1 osh qoshiq shakar
Yo’nalishlar
Tvorogli xamirdan tayyorlangan mazali olmali pirog retsepti hech kimni befarq qoldirmaydi. Shuningdek, u sizning uyingizni shinamlik bilan to’ldiradigan ajoyib doljin isiga ega.
Va’da beramizki, hamma, pirogni tezroq ta’tib ko’rishni orziqib kutadi.
Tayyor taomning taxminiy narxi – 45 000 so’m. *
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Yangidan yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta a’zo bo’ling.
Masalliqlar:
xamiri uchun |
|
400 gramm tvorog | |
2 ta tuxum sarig'i | |
20 gramm shakar | |
0,5 choy qoshiq vanil shakari | |
100 gramm un | |
nachinkasi uchun |
|
300-350 gramm olma | |
0,5 choy qoshiq maydalangan dolchin | |
1 osh qoshiq shakar |
Xamir tayyorlaymiz:
Tvorogni sitadan o'tkizamiz yoki blenderda maydalab olamiz.
Tvorogga tuxum sarig'i, vanil shakari va shakar solib, yaxshilab aralashtiramiz.
So'ngra tvorogli massaga un solib, yumshoq, ozroq qo'lga yopishadigan xamir qoramiz.
Nachinka tayyorlaymiz:
Olmalarni po'stidan tozalab, mayda to'rtburchak shaklida to'g'raymiz.
So'ngra shakar va dolchin solib, aralashtiramiz.
Xamirni 2 ta pergament qog'ozi o'rtasida 0,7 sm qalinlikda yoyamiz.
Xamirning o'rtasiga nachinka solib, yonlarini mahkamlab tugamiz va tugilgan joyini pastga qaratib qo'yamiz.
Pirogni pergament qog'ozi bilan birgalikda gaz pechi patnisiga joylashtirib, ustiga tuxum surtamiz.
Masalliqlar:
xamiri uchun |
|
400 gramm tvorog | |
2 ta tuxum sarig'i | |
20 gramm shakar | |
0,5 choy qoshiq vanil shakari | |
100 gramm un | |
nachinkasi uchun |
|
300-350 gramm olma | |
0,5 choy qoshiq maydalangan dolchin | |
1 osh qoshiq shakar |