fbpx
Milly kafesidan retsept: Chakanda (oblepixa)li choy

Milly kafesidan retsept: Chakanda (oblepixa)li choy

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Qishdan so’ng bahor boshlanadi, bizning organizm esa kuchsizlanib qoladi. Shunday paytda immunitetni ko’taruvchi mazali ichimliklardan tayyorlab, yaqinlaringizni xursand qiling.

Bu ichimlik ko’pgina vitamin va minerallarga boy bo’lib, chanqoqni qondiradi. Bunday mazali ichimligi retsepti bilan Milly kafesi bugun bizlarni quvontiradi.

Toshkentda muzlatilgan chakanda ya’ni oblepixani supermarketlardan va Oloy bozoridan ham topishingiz mumkin.

Masalliqlar:

Portsiya:
50 gramm chakanda mevasi
40 gramm limon
10 gramm yalpiz
80 gramm asal
1 paketcha qora choy
Qadam 1
Tugallandi

Choynakka yangi uzilgan yoki muzlatilgan oblepixani solib, ezamiz.

Qadam 2
Tugallandi

Limon, yalpiz, asal va choyni ham solamiz.

Qaynagan suv solamiz va yaxshilab aralashtiramiz.

Qadam 3
Tugallandi

Choyni 20 daqiqaga dam soldirib qo'yamiz, so'ng esa bemalol ichib, ajoyib ta'mdan bahra olamiz. Yoqimli ishtaha!

Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.

Muallif: Sitora

  • 20 daqiqa
  • Portsiya 2
  • Oddiy

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

Portsiya:
50 gramm chakanda mevasi
40 gramm limon
10 gramm yalpiz
80 gramm asal
1 paketcha qora choy
oldingi
«Napoleon» torti
keyingi
«8 mart» asalli torti

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.