fbpx
Mikroto’lqinli pechda pishirilgan olmalar

Mikroto’lqinli pechda pishirilgan olmalar

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Pishirilgan olmalar mazali desert bo’libgina qolmasdan, ular juda foydali hamdir. Ularni mikroto’lqinli pechda pishirib, anchagina vaqtingizni tejaysiz. 

Olmaning ichiga birorn nimadan asos sifatida solsangiz, pishirig’ingiz ajoyib ta’m kasb etishi aniq. Kelinglar bugun bunday olmalarni yong’oq, asal va olxo’ri qoqidan solib tayyorlaymiz.

Masalliqlar:

Portsiya:
2 ta olma
50 gramm yong'oq
50 gramm quritilgan olxo'ri
3 osh qoshiq asal
1 choy qoshiq dolchin
Qadam 1
Tugallandi

Olmalarni yuvib quritamiz.

Olmani ichini bo'shatamiz, chunki unga asos solamiz

Qadam 2
Tugallandi

Olmaning bir necha joylarini tishkovlagich bilan teshsak, pishirish jarayonida olmalar yorilib ketmaydi.

Qadam 3
Tugallandi

Quritilgan olxo'ri va yong'oqlarni mayda to'g'raymiz.

Qadam 4
Tugallandi

Kichikroq idishga olxo'ri, yong'oq, asal va dolchinni solib aralashtiramiz.

Qadam 5
Tugallandi

Olmalarni mikroto'lqinli pech likopchasiga qo'yamiz va ichiga asoslarimizdan solamiz.

Qadam 6
Tugallandi

Olmalarni mikroto'lqinli pechda 800 Vt da 5-6 daqiqa davomida pishirib olamiz.

Olmani 1-2 daqiqa mikroto'lqinli pechda qoldiramiz.

Qadam 7
Tugallandi

Olmalarni iliqligida ham, sovutib ham iste'mol qilsa bo'ladi.

Ularni ta'bga qarab yogurt yoki ko'pirtirilgan qaymoq bilan iste'mol qilish mumkin. Yoqimli ishtaha!

Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.

Muallif: Sitora

  • 10 daqiqa
  • Portsiya 2
  • Oddiy

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

Portsiya:
2 ta olma
50 gramm yong'oq
50 gramm quritilgan olxo'ri
3 osh qoshiq asal
1 choy qoshiq dolchin
oldingi
Multivarkada pishirilgan pishloqli pirog
keyingi
Videoretsept: Ko’k somsa

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.