Makkajo’xori solib pishirilgan tovuq sho’rva
Masalliqlar:
-
500 gramm tovuq sonlariyoki xohlagan qismi
-
2-2.5 litr suv
-
100 gramm qizil sabzi
-
100 gramm piyoz
-
250 gramm kartoshka
-
1 banka konservalangan makkajo'xori
-
3 ta tuxum
-
2 osh qoshiq o'simlik yog'i
-
bir nechta shoxcha shivit
-
ta'bga qarab tuz va murch
-
1/4 choy qoshiq zarchava
Yo’nalishlar
Taomnomangizni yangicha taomlar bilan boyitishingizda yaqindan yordam beramiz. Bugun tovuq go’shti va makkajo’xoridan ajoyib sho’rva tayyorlab ko’rdik.
Bunday taom katta-yu kichikka birdek yoqishi aniq.
Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 32 000 so’m sarf qilinadi.*
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Yangidan yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta a’zo bo’ling.
Masalliqlar:
500 gramm tovuq sonlari | |
2-2.5 litr suv | |
100 gramm qizil sabzi | |
100 gramm piyoz | |
250 gramm kartoshka | |
1 banka konservalangan makkajo'xori | |
3 ta tuxum | |
2 osh qoshiq o'simlik yog'i | |
bir nechta shoxcha shivit | |
ta'bga qarab tuz va murch | |
1/4 choy qoshiq zarchava |
Qozonga tovuq go'shtini solamiz, ustidan suv quyamiz. Tovuq pishguniga qadar qaynatib olamiz. Go'shtni bulyonidan olib, sovutamiz va o'rtacha kattalikda to'g'raymiz. So'ng yana qozondagi bulyon ichiga solamiz.
Tovaga yog' quyamiz va qizdirib olamiz. Piyozni to'rtburchak shaklda to'g'rab olamiz va tovaga solib, qovuramiz. Kartoshka va sabzini ham to'rtburchak qilib to'g'raymiz. Piyoz ustidan solamiz va birgalikda qovurib olamiz.
Masalliqlar:
500 gramm tovuq sonlari | |
2-2.5 litr suv | |
100 gramm qizil sabzi | |
100 gramm piyoz | |
250 gramm kartoshka | |
1 banka konservalangan makkajo'xori | |
3 ta tuxum | |
2 osh qoshiq o'simlik yog'i | |
bir nechta shoxcha shivit | |
ta'bga qarab tuz va murch | |
1/4 choy qoshiq zarchava |