fbpx
Kokos qirindisi va suli parchalaridan qilingan pechenyelar

Kokos qirindisi va suli parchalaridan qilingan pechenyelar

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Suli parchalaridan tayyorlaniladigan pechenyelar ko’pchilikka juda yoqadi. Ammo odatiy yeguliklarga o’zgartirish kiritib turmasak, tezda me’daga tegib qolishi mumkin.

Shu sababli ham bizlar bugun odatiy pechenyelarni kokos qirindisi bilan tayyorlashga qaror qildik. Bunday pechenyelar juda xushbo’y bo’lib chiqadi va uzoq muddatgacha yaxshi saqlanadi.

Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 27 000 so’m sarf qilinadi.*

*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.

Masalliqlar:

Adjust Servings:
250 gramm "Gerkules" nomli suli yormasi
200 gramm un
10 gramm qabartma
2 ta tuxum
180 gramm yumshatilgan sariyog'
160 gramm shakar
2 choy qoshiq vanil shakari
30 gramm kokos qirindisi
bir chimdim tuz
Qadam 1
Tugllandi

Xona haroratida yumshagan sariyog'ni shakar va tuz bilan birga ko'pirtirib olamiz.

Qadam 2
Tugllandi

Tuxumni bittadan solib, yaxshilab ko'pirtirib olamiz.

Qadam 3
Tugllandi

Alohida idishga un va qabartmani elab solamiz. Ustidan kokos qirindisi va suli parchalarini ham solib, aralashtirib olamiz.

Qadam 4
Tugllandi

Quruq massani sarirog'-tuxumli aralashma ustidan solamiz. Xamir qorib olamiz.

Qadam 5
Tugllandi

Xamirdan yong'oq kattaligidek sharchalar yasab chiqamiz va pergament qog'oz to'shalgan patnis ustidan terib chiqamiz. Kichikroq stakan tagi bilan xamirlarni nomiga bosib chiqamiz.

Qadam 6
Tugllandi

160 C darajada qizigan pechga qo'yib, 15-20 daqiqa davomida pishirib olamiz.

Yoqimli ishtaha!

Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.

  • 60 daqiqa
  • Serves 16
  • Oddiy
  • 160

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

Adjust Servings:
250 gramm "Gerkules" nomli suli yormasi
200 gramm un
10 gramm qabartma
2 ta tuxum
180 gramm yumshatilgan sariyog'
160 gramm shakar
2 choy qoshiq vanil shakari
30 gramm kokos qirindisi
bir chimdim tuz
oldingi
Videoretsept: Suli parchasi va banandan tayyorlangan vafli
keyingi
Videoretsept: Toshkentcha palov

Fikringiz