fbpx
Karam va kolbasadan tayyorlanilgan pirog

Karam va kolbasadan tayyorlanilgan pirog

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Oshirma xamirdan tayyorlanib, asos sifatida karam va kolbasa qo’shilgan mazali pirogdan tayyorladik. Kamroq xamir-u, ko’proq asosni sevuvchilarga bu pishirig’imiz yoqishi aniq.

Biz bunda sotuvdagi tayyor oshirma xamirlardan foydalandik, siz ham shunday qilishingiz yoki xamirni o’zingiz tayyorlashingiz mumkin.

Pishgan taomga sarflangan pul taxminan — 11 000 so’m.*

*mahsulot narxi manba chop etilgan vaqtdagina amal qiladi.

Masalliqlar:

400 gramm tayyor oshirma xamir
600 gramm yangi chiqqan karam
100 gramm piyoz
100 gramm qizil sabzi
2 ta sarimsoqpiyoz tishchasi
3-4 ta "pepperoni" kolbasalari yoki xohlagan dudlangan kolbasa
bir bog' petrushka yoki kashnich
3 osh qoshiq o'simlik yog'i
10 gramm yumshatilgan sariyog'
ta'bga qarab tuz va murch
1 dona tuxum sarig'i
1 osh qoshiq sut
ustiga sepish uchun sedana
Qadam 1
Tugallandi

Tovaga o'simlik yog'ini solib, piyozni biroz qovurib olamiz.

Qizil sabzini qirg'ichning katta tishchasidan chiqarib, piyozning ustidan solamiz.

Birgalikda ikki daqiqa davomida qovuramiz.

Qadam 2
Tugallandi

Karamni ingichka to'g'rab olamiz, qo'lda biroz g'ijimlab, tovaga solib, sabzavotlar bilan birga qovuramiz.

Tuz va murch sepib, 5 daqiqa qovuramiz.

Karam ezilib ketmasin, biroz qarsildoq bo'lib qolsin, shunga e'tibor qarating.

Qadam 3
Tugallandi

Tayyor bo'lishiga bir daqiqa qolganda ustidan mayda to'g'ralgan sarimsoqpiyoz, ko'katlar va parrak qilib to'g'ralgan kolbasalarni solamiz.

Tuz va murch sepib, sariyog'ni ham solamiz.

Все перемешать, снять с огня и дать немного остыть.

Qadam 4
Tugallandi

Xamirni olib, teng ikki qismga ajratamiz.

Xamirni 3-5 mm qalinlikda yoyib olamiz.

Qadam 5
Tugallandi

Gaz pechi patnisiga pergament qog'oz to'shab, ustidan yoygan xamirimizni qo'yamiz.

Ichiga asosni solib, qoshiq bilan tekislab olamiz. Ikkinchi yoygan xamirimizni bilan ustini yopamiz. Chetlarini chiroyli buklab, ortiqcha havo chiqib ketishi uchun ustini sanchiq bilan bir nechta joyini teshib chiqamiz.

Qadam 6
Tugallandi

Sut bilan tuxum sarig'ini aralashtirib, pirog ustiga surtamiz va sedana urug'laridan sepamiz.

Qadam 7
Tugallandi

180 C darajada qizdirilgan gaz pechida 25-30 daqiqa davomida pishirib olamiz. Yoqimli ishtaha!

Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.

Muallif: Sitora

  • O’rtacha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

400 gramm tayyor oshirma xamir
600 gramm yangi chiqqan karam
100 gramm piyoz
100 gramm qizil sabzi
2 ta sarimsoqpiyoz tishchasi
3-4 ta "pepperoni" kolbasalari yoki xohlagan dudlangan kolbasa
bir bog' petrushka yoki kashnich
3 osh qoshiq o'simlik yog'i
10 gramm yumshatilgan sariyog'
ta'bga qarab tuz va murch
1 dona tuxum sarig'i
1 osh qoshiq sut
ustiga sepish uchun sedana
oldingi
Videoretsept: «Teriyaki» tovuqli taomi
keyingi
Kartoshka va rediskali salat

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.