Bug’da pishirilgan ko’k piyoz va go’shtli rulet
Masalliqlar:
-
xamir uchun
-
300 gramm un
-
140 millilitr suv
-
5 gramm tuz
-
1 ta tuxum
-
asosiga
-
200-250 gramm qiyma
-
100 gramm piyoz
-
ta'bga ko'ra tuz va murch
-
ustiga suritish va qovurish uchun o'simlik yog'i
Yo’nalishlar
Bug’da pishirilgan ko’k piyoz va qiymali rulet mantiga o’xshab ketadi, lekin rulet mantidan tez tayyor bo’lishi bilan oldinda turadi.
Ushbu taom yetarli darajada to’yimli va shu bilan birga yengil va suvli bo’lib pishadi.
Tayyorlangan taomning taxminiy narxi-35 000 so'm. *
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Yangidan yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta a’zo bo’ling.
Masalliqlar:
xamir uchun |
|
300 gramm un | |
140 millilitr suv | |
5 gramm tuz | |
1 ta tuxum | |
asosiga |
|
200-250 gramm qiyma | |
100 gramm piyoz | |
ta'bga ko'ra tuz va murch | |
ustiga suritish va qovurish uchun o'simlik yog'i |
Unni suv, tuxum va suv bilan aralashtirib, xamir qoramiz. Xamirni paketga solib, 20-25 daqiqaga chetga olib qo'yamiz.
Tovada mayda to'g'ralgan piyozni yumshaguniga qadar qovuramiz.
Qiyma solib, birgalikda 3-4 daqiqa qovuramiz. Ta'bga ko'ra tuz va murch sepamiz.
Sovutib, ustiga mayda to'g'ralagan ko'k piyozni qo'shamiz.
Xamirni 1-2 millimetr qalinlikda yoyamiz. Ustidan o'simlik yog'ini suritamiz.
Yoyilgan xamir ustiga yupqa qilib asosni solamiz.
Asosli xamirni rulet shaklida o'rab, o'simlik yog'i suritilgan mantiqasqonga qo'yamiz.
Masalliqlar:
xamir uchun |
|
300 gramm un | |
140 millilitr suv | |
5 gramm tuz | |
1 ta tuxum | |
asosiga |
|
200-250 gramm qiyma | |
100 gramm piyoz | |
ta'bga ko'ra tuz va murch | |
ustiga suritish va qovurish uchun o'simlik yog'i |