Brinza bilan pishirilgan sabzavotlar
Masalliqlar:
-
1 ta qizil lavlagi
-
1 ta sabzi
-
1 donq makkajo'xori
-
200 gramm brokkoli karami
-
200 gramm kam tuzlangan brinza
-
0.5 choy qoshiq har xil ziravorlar
-
Aralashmasiga:
-
1 osh qoshiq limon sharbati
-
4 osh qoshiq zaytun moyi
-
2 choy qoshiq asal
-
1 osh qoshiq xantal donachalari
-
ta'bga qarab tuz va murch
Yo’nalishlar
Gaz pechida pishirilgan brinza va sabzavotlar juda ishtahaochar ko’rinishga ega bo’ladi.
Rang-barang sabzavotlar esa taomni yanada mazali chiqishini ta’minlaydi.
Tayyorlaniladigan taomga taxminan – 25 000 so’m sarflaniladi.*
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amalbqiladi.
Masalliqlar:
1 ta qizil lavlagi | |
1 ta sabzi | |
1 donq makkajo'xori | |
200 gramm brokkoli karami | |
200 gramm kam tuzlangan brinza | |
0.5 choy qoshiq har xil ziravorlar | |
Aralashmasiga: |
|
1 osh qoshiq limon sharbati | |
4 osh qoshiq zaytun moyi | |
2 choy qoshiq asal | |
1 osh qoshiq xantal donachalari | |
ta'bga qarab tuz va murch |
Gaz pechini 200 C darajaga yoqib qo'yamiz.
Barcha sabzavotlarni katta-katta to'g'raymiz.
Qolipga o'simlik yog'idan surtamiz va qizil lavlagini teramiz. Gaz pechiga qo'yib 15 daqiqa pishiramiz.
15 daqiqadan so'ng sabzilarni solamiz, sevimli ziravorlarni sepamiz, ustini zar qog'oz bilab yopib, 15 daqiqaga qo'yamiz.
So'ng makkajo'xorini solob, 10 daqiqa pishiramiz.
Brokkolini solib, yana 10 daqiqaga qo'yamiz.
Aralashmaga kerakli masalliqlarni aralashtirib olamiz. Taomni gaz pechidan olib, sovutamiz va aralashmani quyamiz.
Brinzani solib aralashtiramiz va dasturxonga tortamiz. Yoqimli ishtaha!
Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.
Masalliqlar:
1 ta qizil lavlagi | |
1 ta sabzi | |
1 donq makkajo'xori | |
200 gramm brokkoli karami | |
200 gramm kam tuzlangan brinza | |
0.5 choy qoshiq har xil ziravorlar | |
Aralashmasiga: |
|
1 osh qoshiq limon sharbati | |
4 osh qoshiq zaytun moyi | |
2 choy qoshiq asal | |
1 osh qoshiq xantal donachalari | |
ta'bga qarab tuz va murch |