Batafsil fotoretsept: Uyda pishirilgan patirchalar
Masalliqlar:
-
125 millilitr iliq sut
-
125 millilitr iliq suv
-
0.5 choy qoshiq tuz
-
0.5 choy qoshiq shakar
-
1 osh qoshiq quruq xamirturush
-
500 gramm un
-
125 gramm eritilgan sariyog'
Yo’nalishlar
Sariyog’ bilan qorishtirilgan, mazali va mayin ta’mli issiqqina patirlar kimga ham yoqmaydi deysiz. Agarda siz avval bunday non mahsulotlaridan pishirib ko’rmagan bo’lsangiz, unda hozir ayni fursati!
Non uchun xamirni xohlasangiz bir kecha oldin tayyorlab, ertalabgi nonushtaga mazali patirlar pishirib oila a’zolaringizni xursand qilishingiz mumkin.
Masalliqlar:
125 millilitr iliq sut | |
125 millilitr iliq suv | |
0.5 choy qoshiq tuz | |
0.5 choy qoshiq shakar | |
1 osh qoshiq quruq xamirturush | |
500 gramm un | |
125 gramm eritilgan sariyog' |
220 C darajada qizdirilgan gaz pechida qizargunicha pishirib olamiz. Yoqimli ishtaha!
Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.
Masalliqlar:
125 millilitr iliq sut | |
125 millilitr iliq suv | |
0.5 choy qoshiq tuz | |
0.5 choy qoshiq shakar | |
1 osh qoshiq quruq xamirturush | |
500 gramm un | |
125 gramm eritilgan sariyog' |
2 Sharhlar Hide Comments
Ôxshamabdi
Zur chiqdi qanaqa yozilgan busa huddi wunaqa qildim