fbpx
Milly kafesidan retsept: Qo’y go’shti va kartoshkadan ajoyib taom

Milly kafesidan retsept: Qo’y go’shti va kartoshkadan ajoyib taom

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Milly kafesi o’zining juda mazali taomini bugun yana siz azizlarga taqdim etadi. Qo’y go’shtidan tayyorlaniladigan taom dasturxon atrofida yig’ilgan oila a’zolaringizni xursand qilishi aniq.

Bu taomdagi go’sht va kartoshkalar, ko’katlar va sariyog’ bilan to’yintiriladi. Zaytun mevasi va sarimsoqpiyoz esa unga o’zgacha maza baxsh etadi.

Masalliqlar:

300 gramm qo'y go'shti
50 millilitr o'simlik yog'i
40 gramm sariyog'
1 bosh piyoz
80 gramm konservalangan yashil no'xot
6 ta kartoshka
8 dona zaytun mevasi
2-3 shoxcha kashnich
2-3 shoxcha petrushka
100 millilitr qaymoq
ta'bga qarab tuz va murch
4-5 ta tishcha sarimsoqpiyoz
Qadam 1
Tugallandi

Kartoshkani yarim tayyor bo'lgunicha qaynatib olamiz.

Agar sizda yangi kartoshka bo'lsa, unda uni bo'laklarga bo'lmay qaynatib oling.

Qadam 2
Tugallandi

Piyozni yarim halqa qilib to'g'rang va tillarangga kirgunicha qovurib oling.

So'ng sarimsoqpiyozni soling va ikki daqiqacha qovuring.

Qadam 3
Tugallandi

Qo'y go'shtini ham o'rtacha kattalikda kesing va suvi chiqib ketgunicha piyoz solingan tovada birga qovurib oling.

Qadam 4
Tugallandi

So'ng go'shtni ustidan qaynatilgan kartoshka va yashil no'xotni soling.

Qadam 5
Tugallandi

Zaytun mevasini ham to'g'rab, go'shtni ustidan soling.

Tuz va murchni sepib, 3-4 daqiqa davomida qovuring.

Qadam 6
Tugallandi

Mayda to'g'ralgan ko'katlar va qaymoqni solamiz va go'sht yumshaguniga qadar dimlaymiz.

Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.

Muallif: Sitora

  • O’rtacha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

300 gramm qo'y go'shti
50 millilitr o'simlik yog'i
40 gramm sariyog'
1 bosh piyoz
80 gramm konservalangan yashil no'xot
6 ta kartoshka
8 dona zaytun mevasi
2-3 shoxcha kashnich
2-3 shoxcha petrushka
100 millilitr qaymoq
ta'bga qarab tuz va murch
4-5 ta tishcha sarimsoqpiyoz
oldingi
Batafsil fotoretsept: Uyda pishirilgan patirchalar
keyingi
Qorag’atdan zefir tayyorlash

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.