Batafsil fotoretsept: Uy sharoitida tayyorlanilgan lapsha
Masalliqlar:
-
2 ta tuxum
-
yarim choy qoshiq tuz
-
200 gramm un
Yo’nalishlar
Juda mazali tuxumli lapshalarni uy sharoitida tayyorlash juda oson bo’lib, asosiysi bunga xohish bo’lsa bas, kerakli masalliqlar esa hammaning ro’zg’oridan topilishi aniq.
Agarda siz hali birinchi bor tayyorlayotgan bo’lsangiz ham, xavotir olmang, albatta uddalaysiz. Bizning ko’rsatmalarga yaxshilab ahamiyat bering va yangicha taom tayyorlang, ko’rasiz oila a’zolaringiz bundan juda quvonishadi.
Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 4 000 so’m sarflaniladi.*
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Kesilgan lapshalarni taxtakach yoki stol ustiga terib, xona haroratida yarim kun davomida quritamiz. Ahamiyat bering, quritadigan xonada yelvizak(skvoznyak) bo'lmasligi kerak.
So'ng tayyor lapshalarni bankalarga solib saqlaymiz yoki qaynatib iste'mol qilamiz. Yoqimli ishatha!
Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.