Batafsil fotoretsept: glazurli pryaniklar
Masalliqlar:
-
250 millilitr iliq sut
-
1 ta tuxum
-
170 gramm shakar
-
270 gramm un
-
20 gramm kakao kukuni
-
0,5 choy qoshiq tuz
-
1 choy qoshiq qabartma
-
40 millilitr o'simlik yog'i
-
Glazur uchun
-
250 gramm shakar
-
100 millilitr suv
Yo’nalishlar
Glazurli shokoladli pryaniklar – nafaqat bolalar, balki kattalar sevadigan pishiriq. Bu usul bo’yicha ular juda lazzatli bo’ladi. Yumshoq, ichi havoli, tashqi esa shakarli glazur bilan qoplangan.
Tayyor taomning taxminiy narxi – 20 000 so’m.
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta obuna bo’ling.
Masalliqlar:
250 millilitr iliq sut | |
1 ta tuxum | |
170 gramm shakar | |
270 gramm un | |
20 gramm kakao kukuni | |
0,5 choy qoshiq tuz | |
1 choy qoshiq qabartma | |
40 millilitr o'simlik yog'i | |
Glazur uchun |
|
250 gramm shakar | |
100 millilitr suv |
180С gacha qizdirilgan pechga 15-20 daqiqaga qo’yamiz.
Masalliqlar:
250 millilitr iliq sut | |
1 ta tuxum | |
170 gramm shakar | |
270 gramm un | |
20 gramm kakao kukuni | |
0,5 choy qoshiq tuz | |
1 choy qoshiq qabartma | |
40 millilitr o'simlik yog'i | |
Glazur uchun |
|
250 gramm shakar | |
100 millilitr suv |