fbpx
Baqlajonli gazak

Baqlajonli gazak

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Baqlajonlardan tayyorlaniladigan oddiy va juda mazali gazak bir zumda tayyorlanib, ta’mi bilan e’tiboringizga tushishi aniq.

Baqlajonlar to’yimliligi, mazasi va hamyonbop narxi sabab ham allaqachon ko’pchilikning sevimli sabzavotiga aylanib ulgurgan.

Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 36 000 so’m pul sarflanadi.*

*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qilinadi.

Masalliqlar:

2 ta baqlajon
200 gramm tvorogli pishloq
100 gramm maydalangan yong'oq
1 ta sarimsoqpiyoz tishchasi
2 shoxcha ko'k piyoz
1/4 bog' kashnich
1/4 bog' shivit
ta'bga qarab tuz va murch
Qadam 1
Tugallandi

Baqlajonlarni yuvib, uzunasiga kesib chiqamiz.

Qadam 2
Tugallandi

Baqlajonlarni yog'da ikkala tomonini qovurib olamiz. Tuz va murch sepamiz.

Qadam 3
Tugallandi

Tvorogli pishloq, maydalangan yong'oq va sarimsoq piyozni aralashtirib olamiz.

Qadam 4
Tugallandi

Ko'katlarni ham to'g'rab, tvorogli massaga solamiz. Tuz va murch sepib, aralashtirib olamiz.

Qadam 5
Tugallandi

Qovurilgan baqlajonlarga tvorogli aralashmadan surtib, ruletsimon hsaklda o'rab chiqamiz.

Qadam 6
Tugallandi

Ko'katlar bilan bezatib, dasturxonga tortamiz.

Yoqimli ishtaha!

Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.

Muallif: Sitora

  • O’rtacha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

2 ta baqlajon
200 gramm tvorogli pishloq
100 gramm maydalangan yong'oq
1 ta sarimsoqpiyoz tishchasi
2 shoxcha ko'k piyoz
1/4 bog' kashnich
1/4 bog' shivit
ta'bga qarab tuz va murch
oldingi
Limonli puding
keyingi
Batafsil fotoretsept: «Bounty» torti

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.