Apelsinli sharlotka
Masalliqlar:
-
130 gramm un
-
150 gramm shakar
-
4 ta tuxum
-
1 choy qoshiq vanil shakari
-
1 choy qoshiq qabartma
-
bir chimdim maydalangan dolchin
-
1 dona apelsin
Yo’nalishlar
Yorqin ranglarga boy apelsinli sharlotka ham ta’m jihatidan olmali sharlotkadan umuman qolishmaydi.
Bir necha masalliqlardan tayyorlaniladigan bu pirog o’zining mayin ta’mini bilan barchani birdek xursand qiladi.
Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 12 000 so’m sarf qilinadi.
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi
Yangidan yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta a’zo bo’ling.
Masalliqlar:
130 gramm un | |
150 gramm shakar | |
4 ta tuxum | |
1 choy qoshiq vanil shakari | |
1 choy qoshiq qabartma | |
bir chimdim maydalangan dolchin | |
1 dona apelsin |
Tuxum oqini sarig'idan ajratib olamiz. Tuxum oqini shakar bilan birgalikda yaxshilab ko'pirtirib olamiz. Tuxum sarig'ini esa alohida o'zini ko'pirtiramiz. So'ng ikkala massani birlashtiramiz.
Un va qabartmani elab solamiz, dolchin va vanilindan ham sepamiz. Oshxona lopatkasida ehtiyotkorlik bilan aralashtirib olamiz.
Xamirni qolipga quyamiz. Apelsinni po'stini archib, o'zini teng 8 bo'lakka bo'lamiz va pirog ustidan terib chiqamiz.
Masalliqlar:
130 gramm un | |
150 gramm shakar | |
4 ta tuxum | |
1 choy qoshiq vanil shakari | |
1 choy qoshiq qabartma | |
bir chimdim maydalangan dolchin | |
1 dona apelsin |