fbpx
Mikroto’lqinli pechda pishirilgan pechenyelar

Mikroto’lqinli pechda pishirilgan pechenyelar

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Bugungi retseptimiz juda qiziq bo’lib, sizlarga foydasi tegishi aniq. Bizlar mikroto’lqinli pechda tayyorlaniladigan mazali pechenyelar retsepti sirlarini sizlar bilan bo’lishishga qaror qildik.

Ham foydali, ham mazali, eng asosiysi esa juda tez tayyorlaniladigan bu pishiriqni tayyorlashni boshladik.

Masalliqlar:

Portsiya:
2 stakan suli yormasi
60 gramm shakar
2 ta tuxum
1 osh qoshiq un
20 gramm sariyog'
100 gramm yong'oq
ta'bga qarab maydalangan dolchin
Qadam 1
Tugallandi

Suli yormasi, yong'oq va unni blender idishiga solib maydalaymiz.

Qadam 2
Tugallandi

Alohida idishga tuxumni chaqib solamiz, ustidan shakar, dolchin va sariyog'ni solib shakar erigunga qadar aralashtiramiz.

Qadam 3
Tugallandi

Quruq va suyuq massalarimizni aralashtirib olamiz va 10 daqiqaga tindirib qo'yamiz.

Qadam 4
Tugallandi

Mikroto'lqinli pech likopchasini olamiz va ustidan pergament qog'oz to'shaymiz.

Qog'oz ustidan bir choy qoshiq xamirdan solib chiqamiz..

Qadam 5
Tugallandi

Ularni mikroto'lqinli pechga qo'yib 800 Vt da 5 daqiqa davomida pishirib olamiz.

Bunday pechenyelarni yopiq idishlarda 3 kundan 5 kungacha saqlash mumkin.

Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.

Muallif: Sitora

  • 15 daqiqa
  • Portsiya 8
  • Oddiy

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

Portsiya:
2 stakan suli yormasi
60 gramm shakar
2 ta tuxum
1 osh qoshiq un
20 gramm sariyog'
100 gramm yong'oq
ta'bga qarab maydalangan dolchin
oldingi
«Qush uyasi» taomi
keyingi
Kola qo’shib pishirilgan shokoladli tort

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.