fbpx
Brauni

Brauni

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Brauni – AQSHdan kirib kelgan yumshoq va nam pirog bo’lib, shokoladni sevuvchilarga juda ham yoqishi aniq. 

Eslatma! Brauni xamirini ko’pirtirish kerak emas, uni faqatgina qoshiqda aralashtirish talab qilinadi. Aynan o’shanda biz kerakli natijaga erishamiz.

Masalliqlar:

250 gramm qora shokolad
150 gramm sariyog'
150 gramm shakar
120 gramm un
1 osh qoshiq kakao
3 ta tuxum
bir chimdim tuz
Qadam 1
Tugallandi

Shokolad bilan sariyog'ni suv bug'ida eritamiz va biroz sovutib olamiz.

Qadam 2
Tugallandi

Tuxum bilan shakarni aralashtiramiz va shokoladli aralashmaga solamiz.

Alohida idishda un, kakao va tuzni aralashtirib olamiz.

So'ng quruq va suyuq aralashmalarni birlashtiramiz.

Qadam 3
Tugallandi

Xamirni pergament qog'oz to'shalgan to'rtburchak qolipga solamiz. (Bizning qolipning o'lchami 25x15)

Qadam 4
Tugallandi

180 C da qizdirilgan gaz pechida 20 daqiqa davomida pishirib olamiz.

Uzoq muddat pishirib yubormang, bu pishiriqning o'rtasi biroz namroq qolishi kerak. Yoqimli ishtaha!

Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.

Muallif: Sitora

  • O’rtacha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

250 gramm qora shokolad
150 gramm sariyog'
150 gramm shakar
120 gramm un
1 osh qoshiq kakao
3 ta tuxum
bir chimdim tuz
oldingi
Qaynatilgan suv qo’shib pishirilgan shokoladli keks
keyingi
Videoretsept: Samarqandcha palov

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.