fbpx
Videoretsept: julyen somsa

Videoretsept: julyen somsa

Masalliqlar:

  • Nachinka uchun

  • Bezak uchun

Yo’nalishlar

Julyen somsa tayyorlashning tekshirilgan usulini sizga taqdim etamiz. Ishtahaochar iforlar va qarsillagan xamirning qaymoqli nachinka bilan uyg’unligi barchani bir ko’rinishda o’ziga jalb qiladi.

Tayyor taomning taxminiy narxi – 75 000 so’m.

*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.

Yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta obuna bo’ling.

Masalliqlar:

Portsiya:
500 gramm tayyor xamirturushsiz qatlama xamiri
50 gramm kunjut
1 ta tuxum
Nachinka uchun
250 gramm tovuq filesi
1 ta piyoz
300 gramm shampinyon
1 choy qoshiq tuz
0,5 choy qoshiq qora murch
200 gramm 35 %li yog'li qaymoq
50 millilitr suv
250 gramm motsarella pishlog'i
Bezak uchun
8 dona pomidor cherry
petrushka shoxchalari
Qadam 1
Tugallandi

Qolip tayyorlaymiz

Plastik yoki qog’ozli stakanni, videoda ko’rsatilgan kabi, folga bilan o’raymiz. Stakanni hosil bo’lgan qolipdan chiqarmaymiz.

Qadam 2
Tugallandi

Savatcha tayyorlaymiz

Qatlama xamirni yupqa qilib yoyamiz va lentlarga kesib chiqamiz. Bu somsa uchun biz «Mali» xamirturushsiz qatlama xamirini ishlatdik.

Qadam 3
Tugallandi

Har bir lentani folgadan qolip atrofida o’rab, tajine chimchilab yopishtiramiz.

Qadam 4
Tugallandi

Savatchalarni chetiga tuxum surtib, kunjutga solamiz.

Qadam 5
Tugallandi

Qolipli savatchalarni pergament qog’ozi solingan patnisga teramiz. Stakanlarni chiqarib, folgadan qoliplarni qoldiramiz. 180C gacha qizdirilgan pechga 20-30 daqiqaga qo’yamiz.

Qadam 6
Tugallandi

Tayyor savatchalarni folgasini chiqarib sovutamiz.

Qadam 7
Tugallandi

Shampinyon va piyozni mayda to’g’raymiz.

Qadam 8
Tugallandi

Tovuq filesini mayda kübik shaklida to’g’raymiz.

Qadam 9
Tugallandi

O’rtacha olovda piyozni qizartirib qovuramiz.

Qadam 10
Tugallandi

Tovuq filesini qo’shib, o’rtacha olovda 5-7 daqiqa davomida dimlaymiz.

Qadam 11
Tugallandi

Shampinyon qo’shib, yana 5-7 daqiqa davomida dimlaymiz.

Qadam 12
Tugallandi

Qaymoq, tuz, murch qo’shib yaxshilab aralashtiramiz. Suv quyib, 5-10 daqiqa davomida qopqoq ostida dimlaymiz.

Qadam 13
Tugallandi

Motsarella pishlog’ini qirg’ichdan chiqaramiz.

Qadam 14
Tugallandi

Nachinkani savatchalarga solib, ustiga qirg’ichdan chiqarilgan pishloqni sepamiz.

Qadam 15
Tugallandi

Savatchalarni 180C gacha qizdirilgan pechga 10-15 daqiqaga qo’yamiz.

Qadam 16
Tugallandi

Taylor julyen somsani cherri pomidori va petrushka bilan bezatamiz.

Yoqimli ishtaha!

  • 2 soat
  • Portsiya 8
  • O’rtacha
  • 180C

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

Portsiya:
500 gramm tayyor xamirturushsiz qatlama xamiri
50 gramm kunjut
1 ta tuxum
Nachinka uchun
250 gramm tovuq filesi
1 ta piyoz
300 gramm shampinyon
1 choy qoshiq tuz
0,5 choy qoshiq qora murch
200 gramm 35 %li yog'li qaymoq
50 millilitr suv
250 gramm motsarella pishlog'i
Bezak uchun
8 dona pomidor cherry
petrushka shoxchalari
oldingi
Videoretsept: murabbolik rogaliklar
keyingi
Videoretsept: limonli shirinlik

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.