Milly kafesidan retsept: Anorli choy
Masalliqlar:
-
200 millilitr anor sharbati
-
200 millilitr olcha sharbati
-
200 millilitr uzum sharbati
-
1 ta paketcha qora choy
-
40 gramm limon
-
10 gramm badyan
-
10 gramm dolchin
-
10 gramm maydalangan muskat yong'og'i
-
10 gramm zanjabil
-
80 gramm asal
Yo’nalishlar
Milly kafesining bu ichimligi juda ham xushbo’y va betakror ta’mga egadir. Aytgancha, anorli choy immunitetni ko’taruvchi ajoyib ichimlik hisoblanadi.
Uill Smit va Jenifer Lopes bunday ichimliklarning haqiqiy shinavandasi sanalishar ekan. Bunday choyni Milly kafesida ichib ko’rishingiz yoki ularning retseptlari asosida uyda o’zingiz tayyorlashingiz ham mumkin.
Masalliqlar:
200 millilitr anor sharbati | |
200 millilitr olcha sharbati | |
200 millilitr uzum sharbati | |
1 ta paketcha qora choy | |
40 gramm limon | |
10 gramm badyan | |
10 gramm dolchin | |
10 gramm maydalangan muskat yong'og'i | |
10 gramm zanjabil | |
80 gramm asal |
Choynakka zanjabilni mayda to'g'rab solamiz.
Limon, asal va qolgan ziravorlarni solamiz.
Olchali, uzumli va anorli sharbatlarni qizdirib olamiz.
Choyni tortishdan oldin, 20 daqiqaga tindirib qo'ying.
Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.
Masalliqlar:
200 millilitr anor sharbati | |
200 millilitr olcha sharbati | |
200 millilitr uzum sharbati | |
1 ta paketcha qora choy | |
40 gramm limon | |
10 gramm badyan | |
10 gramm dolchin | |
10 gramm maydalangan muskat yong'og'i | |
10 gramm zanjabil | |
80 gramm asal |