
Videoretsept: qovoqchadan tovuqli pasta
Masalliqlar:
- 
                                              300 gramm qovoqcha
 - 
                                              200 gramm tovuq filesi
 - 
                                              100 gramm pomidor cherry
 - 
                                              50 gramm qattiq pishloq
 - 
                                              10 gramm sariyog'
 - 
                                              2 osh qoshiq qaymoq yoki smetana
 - 
                                              1 choy qoshiq tuz
 - 
                                              0,5 choy qoshiq qora murch
 
Yo’nalishlar
Sabzavotlar mavsumi avjida, oson va tez tayyorlanadigan taom – qovoqchadan tovuqli pastani tayyorlab ko’rishni tavsiya qilamiz. U juda tez tayyorlanadi, natijada esa juda mazali taom pishadi. Bu foydali gazak yoki tushlik uchun to’g’ri keladi.
Tayyor taomning taxminiy narxi – 25 000 so’m.
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta obuna bo’ling.
Masalliqlar:
| 300 gramm qovoqcha | |
| 200 gramm tovuq filesi | |
| 100 gramm pomidor cherry | |
| 50 gramm qattiq pishloq | |
| 10 gramm sariyog' | |
| 2 osh qoshiq qaymoq yoki smetana | |
| 1 choy qoshiq tuz | |
| 0,5 choy qoshiq qora murch | 
Qovoqchani ingochka somoncha shaklida, «lapsha» qilib to’g’raymiz.
Tovuq filesini o’rtacha kubik shaklida to’g’raymiz.
Cherri pomidotini o’rtasida bo’lib, pishloqni mayda qirg’ichdan chiqaramiz.
Tovuq filesini sariyog’da 5-7 daqiqa davomida qovuramiz.
Qovoqchadan lapsha va cherri pomidorini qo’shamiz. Qopqoq ostida 3-5 daqiqa davomida past olovda dimlaymiz.
Tuz, murch va smetana qo’shib aralashtiramiz va yana 2 daqiqa dimlaymiz.
Masalliqlar:
| 300 gramm qovoqcha | |
| 200 gramm tovuq filesi | |
| 100 gramm pomidor cherry | |
| 50 gramm qattiq pishloq | |
| 10 gramm sariyog' | |
| 2 osh qoshiq qaymoq yoki smetana | |
| 1 choy qoshiq tuz | |
| 0,5 choy qoshiq qora murch | 
      
                                  
                                  
                                  
              
              




