Videoretsept: qatlama xamirdan nachinkali savatchalar
Masalliqlar:
-
500 gramm tayyor qatlamali xamirturushsiz xamir
-
1 bog' ko'k piyoz
-
100 gramm me'yoridan past tuzlangan lasos yoki forel balig'i
-
50 gramm kolbasa
-
50 gramm tvorogli pishloq
-
Quymoq uchun
-
200 millilitr 15-20 % li qaymoq
-
2 ta tuxum
-
1 choy qoshiq tuz
-
0,5 choy qoshiq qora murch
Yo’nalishlar
Muzlatgichda tayyor qatlama xamir – tez biron-narsa pishirish kerak bo’lgan paytda juda asqatadi. Misol uchun, mana binday mazzali, ishtaha ochar va to’yimli nachinkali savatchalar. Ular ham nonushta uchun, ham tagaddi ucun, ham gaza sifatida to’g’ri keladi.
Tayyor taomning taxminiy narxi – 70 000 so’m.
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta obuna bo’ling.
Masalliqlar:
500 gramm tayyor qatlamali xamirturushsiz xamir | |
1 bog' ko'k piyoz | |
100 gramm me'yoridan past tuzlangan lasos yoki forel balig'i | |
50 gramm kolbasa | |
50 gramm tvorogli pishloq | |
Quymoq uchun |
|
200 millilitr 15-20 % li qaymoq | |
2 ta tuxum | |
1 choy qoshiq tuz | |
0,5 choy qoshiq qora murch |
Tayyor xamirni ustidagi ko’rsatmalariga binoan eritamiz.
Stolni unlab, qatlama xamirni biroz yoyamiz.
Qolip yoki stakan yordamida dumaloq shaklda xamir kesib, keks uchun qolipga solamiz.
Baliq va kolbasani o’rtacha kubik shaklida to’g’raymiz.
Ko’k piyozni mayda to’g’raymiz.
Idishda qaymoq, tuxum, tuz va murchni aralashtiramiz.
Bir-nechta xamir ichiga baliq, qolganiga esa kolbasa solamiz.
Har bir xamir ichiga 1 choq qoshiqdan tvorogli pishloq va ko’k piyoz qo’shamiz.
Qaymoq va tuzli quymoqni yarimigacha quyamiz.
180 С gacha qizdirilgan pechga 20-25 daqiqaga qizarib pishguncha qo’yamiz.
Masalliqlar:
500 gramm tayyor qatlamali xamirturushsiz xamir | |
1 bog' ko'k piyoz | |
100 gramm me'yoridan past tuzlangan lasos yoki forel balig'i | |
50 gramm kolbasa | |
50 gramm tvorogli pishloq | |
Quymoq uchun |
|
200 millilitr 15-20 % li qaymoq | |
2 ta tuxum | |
1 choy qoshiq tuz | |
0,5 choy qoshiq qora murch |