Videoretsept: smetanadan tayyorlangan «Zebra» keksi
Masalliqlar:
-
250 gramm shakar
-
150 gramm Maselko "Derevenskoe" o'simlik-sariyog'li yog'i
-
200 gramm smetana
-
3 ta tuxum
-
300 gramm un
-
3 osh qoshiq kakao kukuni
-
50 millilitr sut
-
2 choy qoshiq qabartma (razrixlitel)
-
2 choy qoshiq vanil shakari
Yo’nalishlar
Smetanadan tayyorlangan «Zebra» pirogi – juda mazali, noodatiy va chiroyli ko’rinishga ega bo’lib pishadi.
Bunday pirog o’zining ajoyib ko’rinishi va mazali ta’mi bilan oila a’zolarigiz ko’nglidan joy olishi aniq.
Tayyor taomning taxminiy narxi – 21 000 so’m. *
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Yangidan yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta a’zo bo’ling.
Masalliqlar:
250 gramm shakar | |
150 gramm Maselko "Derevenskoe" o'simlik-sariyog'li yog'i | |
200 gramm smetana | |
3 ta tuxum | |
300 gramm un | |
3 osh qoshiq kakao kukuni | |
50 millilitr sut | |
2 choy qoshiq qabartma (razrixlitel) | |
2 choy qoshiq vanil shakari |
200 gramm shakarni yumshagan yog' bilan ko'pirtiramiz. Smetana solib, yana ko'pirtiramiz.
Bitta-bittadan tuxumlarni solib, yaxshilab ko'pirtiramiz. Vanil shakarini solamiz.
Unni qabartma va tuz bilan aralashtiramiz.
Unli massani extiyotkorlik bilan suyuq massaga mikser bilan aralashtirib turgan holda oz-ozdan solamiz. Hosil bo'lgan massa quyuq smetanaga o'xshashi kerak.
Alohida idishda kakao, 50 gramm shakar va sutni aralashtiramiz.
Xamirni 2 ta bir xil qismga bo'lamiz. Birinchi qismga kakaoli aralashmani solib, aralashtiramiz.
22-24 sm li qolipni pergament qog'ozi bilan qoplaymiz va yog'laymiz. Qolipni o'rtasiga navbatma-navbat 2 osh qoshiqdan oq va qora xamirni quyamiz.
170-175 C darajada qizdirilgan gaz pechida 60 daqiqa pishiramiz.
Pishganini taxta tayoqcha yordamida tekshiramiz.
Yoqimli ishtaha!
Telegram kanalga a'zo bo'ling: Maselko
Reklama huquqi asosida
Masalliqlar:
250 gramm shakar | |
150 gramm Maselko "Derevenskoe" o'simlik-sariyog'li yog'i | |
200 gramm smetana | |
3 ta tuxum | |
300 gramm un | |
3 osh qoshiq kakao kukuni | |
50 millilitr sut | |
2 choy qoshiq qabartma (razrixlitel) | |
2 choy qoshiq vanil shakari |