Tovuq go’shtidan chaxoxbili
Masalliqlar:
-
1,5 kilogramm tovuq sonlariyoki tovuqning boshqa qismini olishingiz mumkin
-
1 kilogramm pomidor
-
500-600 gramm piyoz
-
50 millilitr o'simlik yog'i
-
1 choy qoshiq sariyog'
-
5 ta sarimsoqpiyoz tishchasi
-
1 bog' kashnich
-
1 choy qoshiq xmeli-suneli ziravori
-
1 choy qoshiq adjika
-
ta'bga ko'ra tuz
Yo’nalishlar
Yangidan yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta a’zo bo’ling.
Masalliqlar:
1,5 kilogramm tovuq sonlari | |
1 kilogramm pomidor | |
500-600 gramm piyoz | |
50 millilitr o'simlik yog'i | |
1 choy qoshiq sariyog' | |
5 ta sarimsoqpiyoz tishchasi | |
1 bog' kashnich | |
1 choy qoshiq xmeli-suneli ziravori | |
1 choy qoshiq adjika | |
ta'bga ko'ra tuz |
Har bitta tovuq sonini ikkiga bo'lamiz.
Qozonda o'simlik yog'ini qizdirib, tovuq sonlarini qizartirib, qovurib olamiz.
Tovuq go'shtiga yarim dumaloq shaklida to'g'ralgan piyozni solib, hammasini birgalikda yana 3-5 daqiqa qovuramiz.
So'ngra ustidan o'rtacha to'rtburchak shaklida to'g'ralgan pomidorni solamiz. Iloji boricha pomidorni po'stidan tozalab solgan yaxshiroq.
Barcha ziravorlar va sariyog'ni solamiz.
Yaxshilab aralshtirib, qozon qopqog'ini yopgan holda, o'rtacha olovda 20-25 daqiqa pishiramiz.
Masalliqlar:
1,5 kilogramm tovuq sonlari | |
1 kilogramm pomidor | |
500-600 gramm piyoz | |
50 millilitr o'simlik yog'i | |
1 choy qoshiq sariyog' | |
5 ta sarimsoqpiyoz tishchasi | |
1 bog' kashnich | |
1 choy qoshiq xmeli-suneli ziravori | |
1 choy qoshiq adjika | |
ta'bga ko'ra tuz |